Antena 3 CNN Externe Studiu. Femeile, atrase de bărbaţii cu maşini sexy, bărbaţii, atraşi de femeile sexy

Studiu. Femeile, atrase de bărbaţii cu maşini sexy, bărbaţii, atraşi de femeile sexy

Studiu. Femeile, atrase de bărbaţii cu maşini sexy, bărbaţii, atraşi de femeile sexy
Sursa foto: Bentley
27 Mar 2009   •   17:21

Dacă mai era nevoie de o confirmare, aceasta a venit de la cercetătorii britanici de la University of Wales Institute din Cardiff. Ei au realizat un studiu care demonstrează că femeile sunt atrase de bărbaţii care conduc maşini scumpe. La studiu au participat 120 de femei, cu vârste cuprinse între 21 şi 40 de ani. Lor le-au fost prezentate fotografii ale aceluiaşi bărbat, la volanul a două maşini diferite.

Bărbatul a fost fotografiat conducând un autoturism Bentley Continental, de culoare argintie, în valoare de aproximativ 75.000 de euro şi un model vechi de Ford Fiesta. Rezultatul? Toate femeile participante la studiu au declarat că bărbatul care conduce maşina scumpă este mai atrăgător.

Studiul a mai demonstrat că bărbaţii sunt mai interesaţi de aspectul femeilor, mai puţin decât de maşinile pe care acestea le conduc. Autorul studiului, profesorul Michael Dunn, a explicat că acest tip de comportament nu este un fenomen recent. Femeile iau în considerare în procesul de selecţie criterii precum sănătatea sau statutul bărbatului. Acest lucru se explică prin faptul că femeile caută bărbaţii care le-ar putea oferi cele mai mari şanse de a avea un copil sănătos şi o situaţie financiară stabilă.

Prof. Dunn a fost de acord că studiul poate fi interpretat şi ca o dovadă a superficialităţii femeilor. Studiul, citat de Mediafax, a fost publicat în revista British Journal of Psychology.

Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă pe stradă, în plină zi! O femeie din Olt a fost ucisă de soț
x close