Antena 3 CNN Externe SUA. O elevă şi-a ameninţat colegii cu arma în autobuzul şcolii (VIDEO)

SUA. O elevă şi-a ameninţat colegii cu arma în autobuzul şcolii (VIDEO)

SUA. O elevă şi-a ameninţat colegii cu arma în autobuzul şcolii (VIDEO)
04 Sep 2009   •   20:40

O cameră de luat vederi din Statele Unite a surprins imagini şocante cu o elevă care îi ameninţa cu pistolul pe colegii săi. Totul se întâmpla în autobuzul şcolii. Într-un final fata a fost imobilizată de un alt student şi dusă la poliţie.

În imaginile înregistrate de camera de supraveghere se poate vedea cum fata, în vârstă de 14 ani, scoate pistolul din ghiozdan şi se îndreaptă apoi spre partea din faţă a autobuzului. Apoi, începe să îşi ameninţe colegii cu pistolul.

Kaleb Eulls, unul dintre tinerii aflaţi în autobuz dormea în timp ce toate acestea se întâmplau. El a fost trezit de sora lui şi în scurt timp a venit cu o idee care l-a transformat în eroul şcolii. Eulls i-a atras atenţia fetei înarmate, astfel încat ea să îndrepte arma doar către el. Într-un moment în care fata era neatentă, Eulls a sarit pe ea, a doborât-o la pamant şi i-a luat pistolul.

"Am încercat să o îndepărtez de copii pentru că ţintea cu pistolul spre ei. Am încercat să îi atrag atenţia spre mine şi să o distrag în timp ce îi scoteam pe ceilalţi din autobuz. Am luat situaţia aşa cum era şi am făcut ce trebuia să fac", a declarat Kaleb Eulls.

El spune că în acel moment nu s-a gândit decât la posibilitatea de a-şi salva colegii, însă acum îl sperie faptul că ar fi putut totuşi să se termine altfel.

Kaleb Eulls era deja cunoscut în comunitatea locală pentru că e un foarte bun jucător de fotbal. Acum el a devenit cunoscut şi ca un adevărat erou, după ce a salvat viaţa a 22 de copii.

Fata care i-a atacat pe colegii săi, este în continuare în arestul poliţiei şi urmează să fie judecată. Identitatea sa nu a fost făcută publică.



Antena 3

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close