Antena 3 CNN Externe SUA. Pompierii americani au salvat zeci de şoferi, după ce o conductă s-a spart şi a inundat o şosea

SUA. Pompierii americani au salvat zeci de şoferi, după ce o conductă s-a spart şi a inundat o şosea

SUA. Pompierii americani au salvat zeci de şoferi, după ce o conductă s-a spart şi a inundat o şosea
24 Dec 2008   •   13:47

Operaţiune de salvare spectaculoasă în Statele Unite după ce o uriaşă conductă de alimentare cu apă s-a spart şi a inundat o stradă. Zeci de oameni, care fuseseră prinşi de puhoaiele de apă, au fost salvaţi de echipele de pompieri, cu ajutorul elicopterelor. Conducta s-a spart marţi, în apropiere de Washington. Apa a ajuns în unele locuri o înălţime de peste doi metri ceea ce a făcut ca autorităţile să muncească contracronomentru pentru a-i salva pe oamenii prinşi de ape. Situaţia era cu atât mai gravă cu cât mercurul din termometre indica minus 6,7 grade celsius.
Un pompier a descris care era starea oamenilor, care au fost luaţi prin surprindere de râul apărut din senin pe şosea. ?Erau foarte speriaţi, cu toţii, le era frig şi erau înfricoşaţi. Nu aveau nici o idee despre ce se întâmpla. Li se părea că strada a explodat pur şi simplu pentru a face loc apelor?, povesteşte acesta.
Autorităţile spun că motivele care au dus la această situaţie dramatică sunt încă necunoscute. Cel mai probabil însă ca conducta să se fi spart din cauza temperaturilor foarte scăzute.

Antena 3

×
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close