Antena 3 CNN Externe Traficul feroviar între Bucureşti şi Chişinău a fost reluat. Un tren pleacă spre Chişinău la fiecare două zile

Traficul feroviar între Bucureşti şi Chişinău a fost reluat. Un tren pleacă spre Chişinău la fiecare două zile

Traficul feroviar între Bucureşti şi Chişinău a fost reluat. Un tren pleacă spre Chişinău la fiecare două zile
Sursa foto: tren
10 Apr 2009   •   14:25

Traficul feroviar între Bucureşti şi Chişinău a fost reluat, dar a fost redus la jumătate. Trenul internaţional "Prietenia" care circulă pe ruta Bucureşti-Chişinău va circula, începând de vineri de vineri, alternativ, adică o zi dus şi următoarea zi întors. Până miercuri, acest tren circula dus-întors în aceeaşi zi, anunţă directorul de comunicare al CFR Călători, Alexandru Dumitrescu.

Programul trenului a fost stabilit de autorităţile din Republica Moldova. Trenul care trece prin vama Ungheni, a fost anulat miercuri şi joi.

Circulaţia feroviară pe rutaUngheni (Republica Moldova) - Nicolina (Iaşi) a fost întreruptă, din cauza unei defecţiuni survenite la un macaz, pe podul Ungheni, partea dinspre Republica Moldova.

Miercuri, autorităţile din Republica Moldova au anunţat că traficul feroviar între Ungheni - Cristeşti Jijia va rămâne închis până la o dată şi oră nestabilite.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close