Antena 3 CNN Externe Tragedia aviatică în care a murit Kobe Bryant a distrus familii întregi! Cuvintele sfâșietoare ale fiicei antrenoarei de baschet care se afla în elicopter cu Bryant

Tragedia aviatică în care a murit Kobe Bryant a distrus familii întregi! Cuvintele sfâșietoare ale fiicei antrenoarei de baschet care se afla în elicopter cu Bryant

La bordul elicopterului prăbușit în California, tragedie soldată cu moartea legendarului baschetbalist Kobe Bryant, se afla și Christina Mauser, o antrenoare de baschet feminin de doar 38 de ani.

Tragedia aviatică în care a murit Kobe Bryant a distrus familii întregi! Cuvintele sfâșietoare ale fiicei antrenoarei de baschet care se afla în elicopter cu Bryant
Sursa foto: Foto: Christina Mauser/Facebook
28 Ian 2020   •   12:53

Distrus de durere, soțul Christinei le-a povestit jurnaliștilor cuvintele sfâșietoare spuse de fiica lor, atunci când a aflat vestea îngrozitoare.

Christina Mauser lucra ca antrenor la academia de baschet a lui Bryant și călătorea alături de acesta atunci cand elicopterul s-a prăbușit în munții Calabasas, scrie Mirror.

Soțul ei, Matt a vorbit la emisiunea Today despre tragedia care i-a lovit familia: „Am trei copii mici și încerc să îmi dau seama cum voi face față unei vieți cu trei copii rămași fără mamă”.

Matt a povestit, printre lacrimi, că cei mici au văzut la televizor câtă lume a reacționat la tragedia care a îndoliat atâtea familii.

”Fiica mea mi-a spus că apreciază că lumea suferă alături de noi și că, deși poate suna ciudat, asta o ajută să treacă peste tragedie”, a mai spus el.

Pe lângă Kobe Bryant, fiica acestuia și Chrstina Mauser, la bordul elicopterului prăbușit în California se mai aflau alte șapte persoane. Identitatea lor a fost dezvăluită de presa din Statele Unite. Cele nouă persoane de la bord:

Kobe Bryant

Gianna Bryant – fiica lui Bryant

Alyssa Altobelli – colega de echipă cu Gianna

John Altobelli – tată Alyssei

Keri Altobelli – mama Alyssei

Payton Chester – colega de echipă cu Gianna

Sarah Chester – mama lui Payton 

Christina Mauser – antrenoare de baschet feminin

Ara Zobayan -pilotul elicopterului
 

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant a murit
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close