Tragedia aviatică în care a murit Kobe Bryant a distrus familii întregi! Cuvintele sfâșietoare ale fiicei antrenoarei de baschet care se afla în elicopter cu Bryant

de A.M.P    |    28 Ian 2020   •   12:53
Tragedia aviatică în care a murit Kobe Bryant a distrus familii întregi! Cuvintele sfâșietoare ale fiicei antrenoarei de baschet care se afla în elicopter cu Bryant Foto: Christina Mauser/Facebook

La bordul elicopterului prăbușit în California, tragedie soldată cu moartea legendarului baschetbalist Kobe Bryant, se afla și Christina Mauser, o antrenoare de baschet feminin de doar 38 de ani.

Distrus de durere, soțul Christinei le-a povestit jurnaliștilor cuvintele sfâșietoare spuse de fiica lor, atunci când a aflat vestea îngrozitoare.

Christina Mauser lucra ca antrenor la academia de baschet a lui Bryant și călătorea alături de acesta atunci cand elicopterul s-a prăbușit în munții Calabasas, scrie Mirror.

Soțul ei, Matt a vorbit la emisiunea Today despre tragedia care i-a lovit familia: „Am trei copii mici și încerc să îmi dau seama cum voi face față unei vieți cu trei copii rămași fără mamă”.

Matt a povestit, printre lacrimi, că cei mici au văzut la televizor câtă lume a reacționat la tragedia care a îndoliat atâtea familii.

”Fiica mea mi-a spus că apreciază că lumea suferă alături de noi și că, deși poate suna ciudat, asta o ajută să treacă peste tragedie”, a mai spus el.

Pe lângă Kobe Bryant, fiica acestuia și Chrstina Mauser, la bordul elicopterului prăbușit în California se mai aflau alte șapte persoane. Identitatea lor a fost dezvăluită de presa din Statele Unite. Cele nouă persoane de la bord:

Kobe Bryant

Gianna Bryant – fiica lui Bryant

Alyssa Altobelli – colega de echipă cu Gianna

John Altobelli – tată Alyssei

Keri Altobelli – mama Alyssei

Payton Chester – colega de echipă cu Gianna

Sarah Chester – mama lui Payton 

Christina Mauser – antrenoare de baschet feminin

Ara Zobayan -pilotul elicopterului
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close