Antena 3 CNN Externe Tragedie în Marea Britanie. S-au aruncat de la 150 de metri cu trupul băiatului lor mort (VIDEO)

Tragedie în Marea Britanie. S-au aruncat de la 150 de metri cu trupul băiatului lor mort (VIDEO)

Tragedie în Marea Britanie. S-au aruncat de la 150 de metri cu trupul băiatului lor mort (VIDEO)
Sursa foto: bebelus
03 Iun 2009   •   14:45

Incident dramatic în Marea Britanie! Răpuşi de durerea cauzată de pierderea unicului lor copil, doi părinţi şi-au luat viaţa aruncându-se de pe un vârf stâncos înalt de peste 150 de metri. Ei aveau într-un rucsac corpul neînsufleţit al copilului şi în altul, jucăriile acestuia.

Sam, cum se numea copilul, avea cinci ani şi era paralizat de la gât în jos. Când avea doar un an şi jumătate, maşina în care se afla cu mama sa, Kazumi, a fost implicată într-un accident.

A fost un moment dramatic pentru Neil şi Kazumi, părinţii copilului, care au renunţat la locurile de muncă şi şi-au dedicat tot timpul îngrijirii băieţelului. Ei au cumpărat o fermă într-un sat din sudul Angliei, pe care au transformat-o într-un fel de mini-spital.

Au ales să vină aici pentru că locuinţa era perfectă pentru a fi transformată şi pentru a veni în ajutorul lui Sam.Vroiau un loc în care el să fie fericit. Şi lui îi plăcea la ţară. Îi plăcea să hrănească raţele.

Soarta a fost cruntă însă cu băieţelul, care s-a îmbolnăvit şi de meningită. A fost internat în spital însă, la sfârşitul săptămânii trecute. Medicii le-au dat părinţilor o veste şocantă. Samuel Puttick avea să moară.

Băiatul a fost externat şi dus acasă, unde a murit câteva zile mai târziu. Răpuşi de durere, părinţii i-au pus trupul într-un rucsac şi s-au îndreptat către Beachy Head, o stâncă înaltă de peste 150 de metri, un loc în care, anual, 20 de oameni îşi iau viaţa.

Poliţia din Sussex le-a găsit luni trupurile, confirmând faptul că cei doi s-au sinucis.



Observator

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close