Antena 3 CNN Externe Tragedie în Ohio: Un bărbat a împuşcat o femeie şi patru copii, după care a fugit

Tragedie în Ohio: Un bărbat a împuşcat o femeie şi patru copii, după care a fugit

Tragedie în Ohio: Un bărbat a împuşcat o femeie şi patru copii, după care a fugit
Sursa foto: Impuscat
06 Mar 2009   •   14:55

Un bărbat din oraşul Cleveland a împuşcat o femeie şi patru copii, după care a fugit de la locul faptei. În ciuda eforturilor medicilor, copiii, care aveau între 3 şi 14 ani, nu au mai putut fi salvaţi.

Poliţia din Ohio caută un bărbat care a fugit pe jos din casa în care a împuşcat patru persoane. Femeia şi cei patru copii au fost găsiţi în mai multe încăperi ale locuinţei.

Vecinii au alertat imediat poliţia, însă nicio victimă nu a putut fi salvată.

"Ce mi se pare foarte trist este că am văzut cum duceau un copilaş, încercau să îi salveze viaţa. Nu se poate aşa ceva. Este o situaţie mult prea dramatică", a declarat o vecină de-a victimelor.

Prietenii suspectului nu îşi explică ce s-a întâmplat. Ei spun că au stat de vorbă cu bărbatul şi că părea foarte calm.

"A venit la mine astăzi. Eu şi cu soţul vorbeam cu fiica noastră, iar el vorbea despre serviciu. Nu părea să fie ceva în neregulă. Mie mi-a lăsat impresia că totul ar fi în regulă", susţine o prietenă de-a suspectului.

Forţele speciale au înconjurat întreaga zonă şi îl caută pe agresor în fiecare locuinţă din cartier. Ei spun că agresorul este înarmat şi s-ar putea ascunde în casele din zona în care a comis agresiunea. Autorităţile americane nu au dat niciun fel de detaliu legat de identitatea victimelor.

Antena 3


×
Subiecte în articol: tragedie Ohio impuscat
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close