Antena 3 CNN Externe Turiştii, atraşi în Israel de o sirenă şi de recompensa de 1,2 milioane de dolari pentru cine o pozează

Turiştii, atraşi în Israel de o sirenă şi de recompensa de 1,2 milioane de dolari pentru cine o pozează

Turiştii, atraşi în Israel de o sirenă şi de recompensa de 1,2 milioane de dolari pentru cine o pozează
14 Aug 2009   •   15:13


Un mic oraş din Israel oferă o recompensă de 1,2 milioane de dolari pentru o poză cu o sirenă care a fost văzută în apropierea ţărmului. Kirvat Yam, un oraş la câţiva kilometri nord de Haifa, oferă premiul după o ce mai multe persoane au povestit despre sirena pe care au văzut-o. ?Mulţi oameni vin la noi şi ne spun că au văzut o sirenă în larg. Nu există nicio legătură între ei. Toţi spun însă că este o figură feminină, care arată ca o fată tânără?, au declarat autorităţile.

Aparenta sirenă a fost văzută aparent doar seara, când apune soarele şi mulţi localnici, locuitori din oraşele vecine, dar şi turişti speră să o surprindă pe fată într-o poză sau să o filmeze, pentru a obţine recompensa.

Oraşul, construit abia în 1945 de o comunitate evreiască, atrage în prezent mulţi turişti în zonă şi speră ca, în cazul în care sirena este adevărată, să obţină profituri mai mari de 1 milion de dolari cât au realizat anul trecut.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close