Antena 3 CNN Externe Un adolescent din Corsica şi-a împuşcat mortal părinţii şi cei doi fraţi gemeni, în timp ce dormeau (VIDEO)

Un adolescent din Corsica şi-a împuşcat mortal părinţii şi cei doi fraţi gemeni, în timp ce dormeau (VIDEO)

Un adolescent din Corsica şi-a împuşcat mortal părinţii şi cei doi fraţi gemeni, în timp ce dormeau (VIDEO)
14 Aug 2009   •   13:42

Crimă şocantă în Corsica, unde un băiat în vârstă de 16 ani şi-a împuşcat mortal părinţii şi fraţii gemeni, în timp ce dormeau. Adolescentul s-a predat apoi poliţiei.

Rezultatele preliminare ale anchetei arată ca tânărul şi-ar fi ucis părinţii şi fraţii cu o puşcă de vânătoare, în timp ce aceştia dormeau. Poliţia nu a făcut publice deocamdată prea multe informaţii.

Părinţii aveau 43 şi 45 de ani şi erau comercianţi cunoscuţi în localitate. Cei doi fraţi gemeni ucişi aveau doar zece ani. Poliţiştii spun că, după ce a comis crima, băiatul a fugit de acasă şi a rătăcit pe străzi mai bine de 24 de ore.

"Tânărul a venit împreună cu un membru al familiei şi s-a predat poliţiei. El a povestit că şi-a omorât părinţii şi pe cei doi fraţi gemeni, cu 24 de ore înainte. În urma acestor mărturisiri, poliţia a mers la locul crimei - casa familiei- şi a descoperit patru cadavre, ale părinţiilor şi ale gemenilor în vârstă de zece ani, care au fost împuşcaţi în timp ce dormeau", a spus reprezentantul poliţiei din localitate.

Fapta pare cu atât mai surprinzătoare, cu cât cunoscuţii l-au descris pe băiat drept "liniştit şi cuminte". Autorităţile spun că nu se cunosc deocamdată motivele pentru care băiatul a comis măcelul.

"A recunoscut că a luat arma, a încărcat-o cu gloanţe pe care le-a găsit în casă şi care au aparţinut tatălui lui, şi apoi că a folosit arma pentru a-şi ucide întreaga familie. Deocamdată, nu ştim nimic concret care să explice ce motivaţie a avut", a mai precizat sursa citată.

Autorităţile au cerut o evaluare psihiatrică în cazul adolescentului criminal.



Antena 3

×
Parteneri
Supermarketul din România care oferă 60 de bani pe orice sticlă reciclată
x close