Antena 3 CNN Externe Un avion al companiei Caspian Airlines, cu 168 de oameni la bord, s-a prăbuşit în nordul Iranului (VIDEO)

Un avion al companiei Caspian Airlines, cu 168 de oameni la bord, s-a prăbuşit în nordul Iranului (VIDEO)

Un avion al companiei Caspian Airlines, cu 168 de oameni la bord, s-a prăbuşit în nordul Iranului (VIDEO)
Sursa foto: avion
15 Iul 2009   •   12:11

Un avion de linie, la bordul căruia se aflau 153 de pasageri şi 15 membri ai echipajului, s-a prăbuşit în nordul Iranului, anunţă AFP. Avionul efectua o cursă între Teheran şi Erevan. Conform primelor informaţii, nu există supravieţuitori.

Potrivit agenţiei locale de ştiri Irna, citată de AFP, avionul, care aparţine companiei iraniene Caspian Airlines a decolat de pe aeroportul internaţional Imam Khomeiny, din Teheran şi s-a prăbuşit 16 minute mai târziu, la 200 de kilometri de Teheran.

Potrivit unui reprezentant al companiei aeriene citat de RIA Novosti, printre pasagerii aflaţi la bordul avionului Tu-154 care s-a prăbuşit în Iran, se aflau cetăţeni armeni şi georgieni.

Cauzele producerii accidentului nu au fost comunicate încă pe cale oficială, însă o televiziune din Armenia a anunţat că motivul prăbuşirii ar fi fost un incendiu izbucnit la unul dintre reactoarele avionului. Postul de televiziune nu a precizat însă sursa acestei informaţii.



Antena3.ro

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close