Antena 3 CNN Externe Un avion al companiei Flydubai s-a prăbușit în sudul Rusiei: 62 de morți. VIDEO cu momentul impactului

Un avion al companiei Flydubai s-a prăbușit în sudul Rusiei: 62 de morți. VIDEO cu momentul impactului

Un avion al companiei Flydubai s-a prăbușit în sudul Rusiei: 62 de morți. VIDEO cu momentul impactului
de S.T.    |    19 Mar 2016   •   08:29

Un avion Boeing venind de la Dubai (Emiratele Arabe Unite) s-a prăbușit sâmbătă dimineață pe aeroportul din Rostov-pe-Don în sudul Rusiei, făcând 62 de morți, a anunțat un reprezentant al Ministerului pentru Situații de Urgență, citat de agenția oficială TASS, preluată de AFP.

Potrivit unui anunț oficial al companiei aviatice,  la bord se aflau 55 de pasageri și șapte membri ai echipajului.

Aparatul companiei aeriene FlyDubai, care efectua o legătură între Dubai și Rostov-pe-Don, s-a prăbușit în jurul orei 0.50 GMT și a luat foc. Incendiul a fost stins după o oră, potrivit Ministerului pentru Situații de Urgență.

Potrivit canalului popular LifeNews, avionul a căzut la o sută de metri de pista de aterizare, într-o a doua încercare de a ateriza în condiții de vizibilitate scăzută.

Ploua în averse sâmbătă dimineață la Rostov-pe-Don și o alertă de vânturi puternice a fost emisă de filiala locală a Ministerului pentru Situații de Urgență.

„Suntem la curent cu incidentul zborului nostru Dubai-Rostov-pe-Don”, a declarat compania aeriană FlyDubai într-un mesaj postat pe Facebook, adăugând că studiază detaliile prăbușirii înainte de a face o declarație oficială.

 

 

×
Subiecte în articol: avion prabusit Rusia Dubai
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close