Un băiat de 14 ani este speranţa conservatorilor americani (VIDEO)

09 Mar 2009   •   19:40
Un băiat de 14 ani este speranţa conservatorilor americani (VIDEO) Jonathan Krohn
Cu toate că democraţii sunt acum pe val în SUA, viitorul conservatorilor se arată luminos. Lucru demonstrat de Jonathan Krohn, un băiat în vârstă de 14 ani, din Atlanta, Georgia, care a uimit pe toată lumea după ce şi-a publicat lucrarea ?Define Conservatorism?.

Puştiul a cochetat de mic cu televiziunea, fiind distribuit în mai multe seriale. Johnatan a folosit banii, astfel câştigaţi, pentru a-şi publica lucrarea amintită mai sus.

Din acel moment, a ajuns o adevărată celebritate în politică, fiind inivitat la o serie de congrese ale Partidului Conservator. Bineînţeles, şi presa a dorit o bucăţică din această poveste a micului conservator, puştiul fiind invitat la o serie de emisiuni tv şi radio.

Jonathan Krohn a descoperit că îi place politica în urmă cu cinci ani. Părinţii săi îl susţin cu toate că nu sunt interesaţi de acest subiect. Jonathan a declarat pentru ABC News că nu este interesat de o eventuală candidatură la preşedinţia SUA, ci de promovarea conservatorismului.Pentru mai multe materiale video, accesaţi www.videonews.ro.

Antena3.ro

x close