Antena 3 CNN Externe Un bărbat a fost omorât în bătaie pe aeroportul din Sydney

Un bărbat a fost omorât în bătaie pe aeroportul din Sydney

Un bărbat a fost omorât în bătaie pe aeroportul din Sydney
Sursa foto: Aeroport Sydney
22 Mar 2009   •   18:00

Pe aeroportul din oraşul australian Sydney un bărbat a fost ucis în bătaie, sub privirile încremenite ale martorilor. Un grup de 15 oameni a intrat în aeroport şi a atacat din senin un bărbat, aflat în apropierea unui terminal. A fost lovit cu bestialitate în zona capului iar victima a murit, ulterior la spital. Anchetatorii căr că este vorba despre o răfuială între bande rivale.

Martorii de pe aeroportul din Sidney povestesc cu groază cum a început atacul şi cum a fost bătută victima: ?Au venit în fugă şi au despins stâlpii pentru delimitarea culoarului şi au început să îi mânuiasca precum nişte săbii. Apoi am văzut un bărbat întins pe jos şi un altul care care a venit cu stâlp şi a început să-l lovească în cap pe cel de jos.?

Autorităţile nu cunosc exact identitatea atacatorilor, dar bănuiesc că cei 15 bărbaţi au legătură cu un atac armat care a avut loc cu puţin timp înainte. Inspectorul Peter Williams a declarat că ?se pare că un grup de oameni care a ieşit dintr-un avion, a întâlnit un alt grup de bărbaţi, care se pare că fac parte dintr-o bandă de motociclişti, apoi a început bătaia, care a avut loc în mai multe părţi ale terminalului şi s-a încheiat în locul unde a fost ucis bărbatul.

Victima, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită în viaţă de către echipajele de ambulanţă, dar a murit la spital, câteva ore mai târziu.

Antena 3

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close