Antena 3 CNN Externe Un caporal în poliţia militară britanică oferă servicii sexuale contra cost

Un caporal în poliţia militară britanică oferă servicii sexuale contra cost

Un caporal în poliţia militară britanică oferă servicii sexuale contra cost
Sursa foto: Rebecca Smith
21 Ian 2009   •   10:31

Se pare că salariul oferit de poliţia britanică nu este chiar atât de mare. În plus, pe vremuri de criză economică este bine să ai şi un al doilea job. Probabil asta a gândit Rebecca Smith, de 21 de ani, caporal în poliţia militară britanică. Ea a fost surprinsă de un superior în timp ce folosea computerul din dotare pentru a găsi clienţi în scopul de a oferi servicii sexuale unor bărbaţi şi femei.
Potrivit The Sun, şefii poliţistei militare au descoperit că aceasta ducea o viaţă dublă. Sub numele de Roxi Llewelyn, făcea sex atât cu femeile, cât şi cu bărbaţii pentru suma de 100 de lire sterline (108 euro) pe oră. Ea îşi gădea clienţii pe un site specializat de pe Internet.
Rebecca a avut foarte multe aventuri. Ea se întâlnea cu clienţii fie la ea acasă, fie în diverse hoteluri.
În timpul anchetei efectuate de departamentul de investigaţii al Royal Military Police, au fost descoperite mesaje ale foştilor clienţi.
Nu este singurul caz de acest fel. Tot în Marea Britanie, în decembrie anul trecut, ofiţerul de poliţie Victoria Thorne duicea şi ea o viaţă dublă: ziua lupta împotriva criminalităţii şi noaptea oferea servicii sexuale.
Antena3.ro

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close