Antena 3 CNN Externe Un egiptean îşi oferă fata irakianului care a aruncat cu pantofii în Bush

Un egiptean îşi oferă fata irakianului care a aruncat cu pantofii în Bush

Un egiptean îşi oferă fata irakianului care a aruncat cu pantofii în Bush
19 Dec 2008   •   18:16

Celebritatea jurnalistului irakian care a aruncat cu pantofii în Bush atinge noi culmi. După ce a aflat că un post de televiziune din Aganistan pregăteşte un serial în care va fi personaj principal, jurnalistului irakian Muntadar al-Zaidi urmează să i se facă o nouă propunere. Un bărbat din Egipt a declarat pentru Reuters că este gata oricând să i-o ofere pe fata lui de 20 de ani în căsătorie.
Nici fetei nu pare să îi dispalcă ideea. Amal Saad Gumaa a declarat că ar fi onoraţă să fie luată de soţie de jurnalistul irakian şi să trăiască alături de el în Irak. "Această idee mă onorează. Mi-ar plăcea să trăiesc în Irak, mai ales alături de acest erou." a spus fata.
Tatăl fetei, Saad Gumaa, a luat deja legătura cu fratele jurnalistului irakian pentru a-i spune despre oferta pe care vrea să i-o facă. "Fata mea este cel mai de preţ lucru pe care pot să i-l ofer. Sunt pregătit să plătesc toate costurile legate de căsătorie."
În urmă cu câteva zile, în timpul ultimei sale vizite în Irak, Bush a fost ţinta pantofilor unui reporter localnic care a dorit să-şi manifeste ura şi dispreţul faţă de americani. "Uite un cadou de la irakieni. Este sărutul meu de rămas bun, câine! Iar asta e de la văduvele, orfanii şi oamenii omorâţi din Irak!" a strigat reporterul în momentul în care a aruncat cu pantofii înspre preşedintele american.

Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close