Antena 3 CNN Externe Un român din Statele Unite a fost jefuit de doi tineri care au fost acuzaţi şi de acte xenofobe

Un român din Statele Unite a fost jefuit de doi tineri care au fost acuzaţi şi de acte xenofobe

Un român din Statele Unite a fost jefuit de doi tineri care au fost acuzaţi şi de acte xenofobe
07 Ian 2009   •   21:26

Un român din Statele Unite a fost atacat de doi americani, care voiau să-l jefuiască. Tinerii au fost reţinuţi şi acuzaţi de jaf şi agresiune dar şi de acte xenofobe. Asta pentru ca agresorii se pare ca hărţuiau de mult românii din zonă. Vasile Şular, are de 51 de ani, şi lucrează legal pe un şantier naval. Pleca de la muncă atunci când, aproape de o staţie de autobuz, a fost abordat de doi puşti de 17 ani. Fără multe vorbe, cei doi i-au cerut să le dea toţi banii, l-au ameninţat şi l-au lovit.
Totuşi, românul a reuşit să fugă. Strigătele sale după ajutor au fost auzite de un al treilea bărbat, care a chemat poliţia. Şi aşa, cei doi adolescenţi au fost prinşi. Cazul a fost prezentat, imediat, de o televiziune din Statele Unite, care a menţionat şi că, de mai multă vreme, suspecţii îi hărţuiau pe românii din zonă.
Comentariile au apărut imediat pe site-ul wwltv.com
"Uau. Ăştia doi sunt nişte exemplare minunate ale Arienilor, nu? Amândoi au o figură tâmpă şi e clar că au probleme psihice. Bănuiesc că se simt bine atunci când comit un act de discriminare", spune user-ul RiverRat.
"Idioţii aştia doi merită să fie pedepsiţi dar e o crimă ca oricare alta, nu are legătură cu rasa!", comentează Eagle68.
"Ce trist e că rataţii ăştia doi s-au apucat să-l atace pe român. Ce mesaj transmit ei despre acest loc, restului lumii?", se întreabă Metairie Man.

Observator

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close