Antena 3 CNN Externe Momentul în care un urs scapă din cuşca aflată în cala unui avion, pe aeroportul din Dubai

Momentul în care un urs scapă din cuşca aflată în cala unui avion, pe aeroportul din Dubai

Incidentul s-a petrecut duminică, chiar înainte de decolare, iar pasagerii zborului Iraqi Airlines au fost coborâți din avion, după ce ursul a reușit să scape.

de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Aug 2023   •   09:13

Un urs a scăpat din cușca aflată în cala unui avion al companiei Iraqi Airlines.

Animalul a reușit cumva să iasă din cușca sa chiar în momentul în care avionul decola, vineri, de pe Aeroportul Internațional Dubai. Avionul se îndrepta spre capitala irakiană Bagdad, dar se pare că a întârziat cu o oră, după ce călătorilor li s-a cerut să debarce.

Citeşte şi: O creatură veche de 46.000 de ani, readusă la viaţă după ce a stat îngheţată în Siberia. Are deja pui

Echipajul aeronavei a colaborat cu autoritățile și specialiștii din Emiratele Arabe Unite pentru a seda animalul și a-l prelua:Imaginile arată cum ursul este însoțit prin cala avionului.

Citeşte şi: Vite din rasa Angus furate de la o fermă din Porumbacu de Jos. Hoții au venit pregătiți cu un camion cu lift

Iraqi Airways a declarat că nu este de vină pentru evadarea ursului, insistând că procedurile au fost efectuate în conformitate cu legea și cu standardele aprobate de Asociația Internațională de Transport Aerian (IATA).

Acum, premierul irakian Mohammed Shia' Al Sudani a ordonat o anchetă privind modul în care a scăpat un urs, scrie Metro. Iraqi Airlines a declarat inițial că ursul era transportat de la Bagdad la Dubai, dar apoi a confirmat că a fost invers.

Compania a refuzat să spună cui aparține animalul. Deținerea de animale de pradă ca animale de companie a devenit populară în rândul celor bogați din Irak, în special în Bagdad.

×
Subiecte în articol: avion urs cusca
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close