Antena 3 CNN Externe Vedetă pentru câteva zile. A minţit că a văzut un schimb de focuri, ca să apară la tv (VIDEO)

Vedetă pentru câteva zile. A minţit că a văzut un schimb de focuri, ca să apară la tv (VIDEO)

Vedetă pentru câteva zile. A minţit că a văzut un schimb de focuri, ca să apară la tv (VIDEO)
Sursa foto: Clare Werbeloff
26 Mai 2009   •   12:39

O fată de 19 ani din Australia a devenit celebră, după ce a povestit, cu lux de amănunte, un schimb de focuri din Sidney. Talentul său oratoric, împreună cu limbajul trupului şi interjecţiile folosite au transformat-o pe tânără într-un adevărat succes de marketing.

Tânăra a fost invitată în mai multe show-uri de televiziune, primind chiar şi câteva oferte publicitare. Au fost scoase pe piaţă căni şi tricouri cu chipul ei. Mai mult, a fost inventată chiar şi o melodie în onoarea lui Clare Werbeloff.

Există, însă, o singură problemă. Australianca a inventat toată întâmplarea. În realitate, ea nu văzuse cum s-a întâmplat incidentul şi a vrut doar să se vadă la televizor, scrie Reuters.


Filmuleţul în care apare tânăra a făcut senzaţie pe Internet. Înregistrarea a fost vizionată de mai mult de 500.000 de persoane.

Victima schimbului de focuri, Sydneysider Justin Kallu, în vârstă de 27 de ani, nu a fost amuzată de întâmplare. ?Eu aproape că mi-am pierdut viaţa şi tipa asta profită de incident ca să devină celebră. Este o toantă?, a declarat acesta.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: televizor
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close