Antena 3 CNN Externe Vila lui Saddam Hussein din Babilon a fost transformată în hotel

Vila lui Saddam Hussein din Babilon a fost transformată în hotel

Vila lui Saddam Hussein din Babilon a fost transformată în hotel
Sursa foto: Vila Saddam Hussein
26 Apr 2009   •   10:51

Oricine poate locui în casa lui Saddam Hussein. Autorităţile locale au transformat vila din Babilon a fostului lider irakian, într-un hotel. Locul este acum unul dintre cele mai căutate şi mai luxoase hoteluri din zonă, iar oamenii spun că nici măcar nu ar fi visat să poată sta în casa lui Saddam Hussein. Clădirea a fost până acum o bază militară a trupelor americane şi poloneze.

Oamenii sunt încântaţi că pot locui, chiar şi pentru câteva zile într-o casă care a aparţinut cândva lui Saddam Hussein: ?Nu pot să vă spun ce sentimente mă cuprind când ştiu că stau în dormitorul preşedintelui Saddam Hussein. Sunt acum un musafir în dormitorul lui, mă relaxez şi mă uit la televizor. Înainte era doar un vis să pot veni aici.?

Locul nu este deloc costisitor, o cameră în acest loc costă numai 170 de dolari pe noapte. Un preţ relativ mic în comparaţie cu alte hoteluri de lux care oferă aproape aceleaşi condiţii.

Vila din Babilon nu este singura casă a fostului lider irakian care va fi deschisă publicului. Oficialii irakieni au anunţat că vor oferi spre închiriere vila pe care Saddam Hussein a deţinut-o pe Riviera franceza.



Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close