Antena 3 CNN Externe Violator pe internet. Un american a angajat un necunoscut să îi violeze soţia

Violator pe internet. Un american a angajat un necunoscut să îi violeze soţia

Violator pe internet. Un american a angajat un necunoscut să îi violeze soţia
Sursa foto: Catuse
05 Iun 2009   •   19:41

Un american a angajat un necunoscut să-i violeze soţia. Bărbatul s-a înţeles cu agresorul pe internet, iar planul a funcţionat. Într-o dimineaţă soţia a fost agresată chiar sub ochii lui. Fantezia soţului bolnav l-a azvârlit în închisoare. Americanul pervers a postat un anunţ pe un celebru site american: ?Caut pe cineva care să vină la mine acasă şi să-mi violeze soţia?. Probabil că mulţi utilizatori s-au gândit că este o glumă. Unul însă a muşcat momeala. A sunat, s-a înţeles cu soţul la bani şi a primit slujba.

Violatorul a acţionat într-o dimineaţă. Pentru a nu pierde "elementul surpriza", americanul nu îşi anunţase soţia. A stat liniştit şi a privit cum femeia este violată de un necunoscut. Îngrozită şi fără niciun sprijin, femeia a sunat la poliţie. Poliţiştii şi-au dat sema imediat că nu au de-a face cu un caz obişnuit de viol. ?A fost foarte ciudat că soţul nu a făcut nimic pentru a opri violul?, a declarat poliţistul Woody Chavis.

Oamenii legii au fost şocaţi când au decoperit adevărul. L-au arestat pe soţul pervers, însă pe violator au reuşit să îl prindă.

Observator

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close