Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin, aplaudat când înjură NATO. "Să-i ..., cum se spune în popor!"

Vladimir Putin, aplaudat când înjură NATO. "Să-i ..., cum se spune în popor!"

Președintele rus Vladimir Putin a înjurat Alianța Nord-Atlantică, NATO, într-o retorică deliberată și, aparent, pregătită dinainte.

Vladimir Putin, aplaudat când înjură NATO. "Să-i ..., cum se spune în popor!"
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Iun 2023   •   17:20

Momentul a fost surprins la Forumul Economic de la Sankt Petersburg, unde liderul de la Kremlin a vorbit timp de patru ore.

Putin a menționat armele nucleare ale Occidentului și ale Rusiei și n-a ratat ocazia să sublinieze că țara sa are mai multe astfel de dispozitive de distrugere în masă.

"Noi avem mai multe arme nucleare decât țările NATO. Ei știu asta și încearcă tot timpul să ne facă să purtăm negocieri privind reducerea arsenalului nuclear. Să îi ....! Ați înțeles? După cum se spune la noi în popor", a spus Putin, cu un râs reținut.

El a fost aplaudat de cei prezenți la eveniment.

Citește și: Radu Tudor: "Răspunsul pregătit de NATO la războiul purtat de Rusia: 300.000 militari şi adaptarea descurajării nucleare"

Potrivit liderului de la Kremlin, numărul mare de arme nucleare garantează securitate Rusiei.

El a reiterat, totodată, teza că alianța nord-atlantică, NATO, este atrasă într-o confruntare cu Rusia, din cauză că furnizează armament Ucrainei.

"NATO, bineînțeles, este atrasă în războiul din Ucraina. Livrările de armament militar greu către Ucraina sunt în curs de desfășurare. Acum se analizează posibilitatea de a da Ucrainei avioanele", a spus Putin, într-o aparentă referire la planurile aliaților de a furniza Kievului avioane F-16.

Foto: Vladimir Putin, urmărit inclusiv pe monitoare la Forumul de la Sankt Petersburg

×
Parteneri
Dr. Voichiţa Lăzureanu dezvăluie alimentele care ne pot trimite la spital de sărbători
x close