Antena 3 CNN Externe Vladimir Putin i-a acordat cetățenia rusă Nataliei Oreiro, actriță și cântăreață uruguayană

Vladimir Putin i-a acordat cetățenia rusă Nataliei Oreiro, actriță și cântăreață uruguayană

Celebra actriță și cântăreață Natalia Oreiro a primit cetățenia rusă. Vladimir Putin a aprobat cererea pe care o depusese aceasta încă din anul 2016.

Vladimir Putin i-a acordat cetățenia rusă Nataliei Oreiro, actriță și cântăreață uruguayană
Sursa foto: Colaj: Hepta.ro + Instagram/ Natalia Oreiro
de Cerasela Stafie    |    26 Oct 2021   •   15:12

Artista de origine spaniolă, născută în Uruguay, este foarte populară în Rusia pentru rolurile sale din numeroase telenovele. Aceasta vizitează destul de des țara și și-a exprimat de mai multe ori dragostea pentru acele meleauri și populația lor.

Atât Natalia Oreiro, cât și fiul acesteia sunt acum cetățeni ruși, scrie EFE, citat de Agerpres.

La 12 iunie, cu ocazia  Zilei Naţionale a Rusiei, actrița a postat un clip video pe Twitter în care purta un "kokoshnik" de culoare roşie (un acoperământ de cap tradiţional rusesc purtat de femei şi fete). Aceasta i-a felicitat pe ruși cu această ocazie şi i-a asigurat că "Rusia este şi patria mea".

În anul 2018, artista a înregistrat o melodie dedicată Campionatului Mondial de Fotbal, iar în 2019 a susţinut un turneu, "Unforgettable", care a inclus spectacole în 13 oraşe ale Rusiei.

Cu câteva luni în urmă, aceasta a glumit, în cadrul unui interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi "mai rusoaică decât Gerard Depardieu". El a primit cetăţenia rusă în anul 2013, după neînțelegeri cu autorităţile franceze, care au majorat impozitele pentru cei bogaţi.

Mai mulți actori din Occident, printre care şi starul american Steven Seagal, au primit cetățenia rusă, în ultimii ani. Vladimir Putin le-a acordat-o prin procedură de urgență.

×
Subiecte în articol: Natalia Oreiro cetatenie
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close