Antena 3 CNN High Tech Nokia 808 PureView - "monstrul" cu cameră de 41 de megapixeli

Nokia 808 PureView - "monstrul" cu cameră de 41 de megapixeli

Nokia 808 PureView - "monstrul" cu cameră de 41 de megapixeli
05 Noi 2012   •   17:23

Cei de la Nokia s-au gândit să impresioneze cu o cameră de 41 de megapixeli pe un telefon mobil şi au reuşit, aceasta fiind integrată în telefonul Nokia 808 PureView.

Camera de 41 de megapixeli cu înregistrare full HD 1080p şi lentile Carl Zeiss reprezintă singurul motiv pentru care cineva ar deveni interesat de acest telefon şi motivul pentru care a atras atât de mult atenţia utilizatorilor de gadgeturi.

"Desi cand am vazut acest telefon, am fost foarte sceptic in privinta calitatii imaginilor, a reusit sa ma impresioneze totalmente din acest punct de vedere, calitatea pozelor fiind superioara, cateodata demna de un DSLR.  Cei 41 de megapixeli, pe care datorita obiectivului  senzorul nu ii poate transforma decat in 38 de megapixeli, iti permit, de exemplu, sa faci o fotografie unei masini din departare pentru ca ulterior sa o apropii si sa ii vezi chiar numarul de inmatriculare, fara a scadea din calitatea si din claritatea imaginii", scriu cei de la EuroGsm.ro.

Camera încorporează şi un blitz destul de puternic care ajută foarte mult la capturarea unor poze destul de reuşite, chiar şi pe timp de noapte, un beneficiu rar întâlnit în ultima vreme la multe smartphone-uri.

PureView 808 este un telefon care ar putea satiface cerinţele oricărui tip de utilizator, având un ecran AMOLED de 4 inch şi curburi destul de bine definite.

Mai multe detalii despre Nokia 808 PureView în recenzia EuroGSM.ro.

Review-ul a fost realizat de divizia PhoneGeeks a EuroGsm.


×
Subiecte în articol: Nokia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close