Antena 3 CNN High Tech Nokia C3, Nokia C6 şi Nokia E5 - trei noi telefoane lansate de producătorul finlandez (FOTO)

Nokia C3, Nokia C6 şi Nokia E5 - trei noi telefoane lansate de producătorul finlandez (FOTO)

Nokia C3, Nokia C6 şi Nokia E5 - trei noi telefoane lansate de producătorul finlandez (FOTO)
13 Apr 2010   •   18:32

Nokia a anunţat marţi trei noi terminale ? Nokia C3, Nokia C6 şi Nokia E5 ? create pentru a oferi utilizatorilor unelte mai bune destinate mesageriei şi reţelelor sociale. Noile telefoane dispun de tastatură QWERTY şi oferă acces la o gamă largă de conturi de e-mail, comunităţi de mesagerie instantanee şi reţele sociale.

?Gama noastră de dispozitive optimizate pentru mesagerie are un succes foarte mare,? a afirmat Anssi Vanjoki, director al diviziei Markets, Nokia. ?Serviciile ca Nokia Messaging şi Mail for Exchange sunt foarte populare pe smartphone-urile noastre cu tastatură QWERTY precum Nokia E71 şi Nokia E63. Oamenii doresc cea mai bună experienţă de mesagerie şi de utilizare a reţelelor sociale pe un dispozitiv accesibil, fie că trimit un simplu mesaj text sau instantaneu, un e-mail sau un mesaj direct de pe contul Twitter. Nokia C3, Nokia C6 şi Nokia E5 sunt create special pentru aceasta.?

Nokia C3 este primul terminal ce aduce tastatura QWERTY pe platforma pentru dispozitive mobile S40, şi este primul din gama sa care oferă acces la reţele sociale direct din ecranul de start. Utilizatorii pot vizualiza postările şi adăuga comentarii, îşi pot actualiza status-ul şi pot chiar să eticheteze şi să împărtăşească fotografii şi clipuri video pe site-urile de socializare preferate precum Facebook şi Twitter.

Având un preţ estimativ de 90 de euro, fără taxe şi subvenţii, Nokia C3 integrează şi serviciile Ovi Mail şi Ovi Chat, astfel că cei care utilizează acest terminal pentru prima dată îşi pot configura conturile de e-mail şi chat direct de pe dispozitiv, fără a fi necesar un PC. Alte funcţii includ conectivitate Wi-Fi, camera de doi megapixeli, ecran de 2,4 inci şi suport pentru cartelă de memorie de până la 8GB. Nokia C3 va fi disponibil din al doilea trimestru al acestui an într-o varietate de culori precum alb auriu, gri închis şi roz viu.



Nokia C6 este un smartphone bazat pe Symbian ce dispune de ecran tactil de 3,2 inch şi tastatură slide out completă. Telefonul oferă acces la conţinutul Facebook direct din ecranul de start, plus o serie de capabilităţi pentru e-mail şi reţele sociale.

Nokia C6 va fi disponibil începând din al doilea trimestru al anului 2010 la un preţ de 220 de euro. Are o cameră de cinci megapixeli, cu autofocus şi bliţ şi Ovi Maps cu serviciu gratuit de navigaţie auto şi pietonală.



Cel mai nou terminal din gama Nokia Eseries, Nokia E5, este bazat pe Symbian şi îmbină capabilităţi de afaceri cu toate funcţionalităţile de divertisment destinate reţelelor sociale.

Nokia E5 oferă acces direct la peste 90% din conturile de e-mail corporative din lume prin Mail for Exchange şi IBM Lotus Notes Traveler. Smartphone-ul va fi disponibil din al treilea trimestru al acestui an la un preţ estimativ de 180 de euro, fără taxe şi subvenţii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nokia smartphone telefon inteligent
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close