Antena 3 CNN High Tech Nokia C5 - un nou smartphone, prezentat oficial (FOTO)

Nokia C5 - un nou smartphone, prezentat oficial (FOTO)

Nokia C5 - un nou smartphone, prezentat oficial (FOTO)
02 Mar 2010   •   23:30

Nokia a lansat marţi un nou telefon, C5, şi o nouă denumire a unei linii de handset-uri, Nokia Cseries. C5 este un telefon inteligent ?împachetat? într-o carcasă obişnuită de telefon. Utilizează a treia ediţie a SO-ului S60 şi oferă, printre altele, posibilitatea de conectare la mediile de socializare online, se arată pe blogul oficial Nokia.

Dispune de un display de 2.2 inch şi o cameră de 3.2 megappixeli. În plus, vine cu sistem de navigaţie oferit gratis, mulţumită Ovi Maps şi cu funcţia Nokia Messaging.

C5 are şi o facilitate interesantă. În agenda telefonului, la contacte, se poate vedea şi statusul de pe Facebook al persoanei. De asemenea, se poate updata cu uşurinţă statusul pe Facebook şi împărtăşi locaţia de unde a fost făcut acest lucru, cu ajutorul Ovi Maps.

Ecranul de start afişează cei mai importanţi trei prieteni pentru o mai uşoară comunicare cu ei, în timp ce Nokia Messaging permite menţinerea contactelor prin intermediul IM, utilizând Google Talk sau Windows Live Messenger


Stocarea informaţiilor se face pe card microSD, cu suport de până la 16GB. Nokia C5 este livrat cu card de 2GB, mai dispune de radio FM, conexiune de 3.5 mm pentru căşti şi difuzor stereo IHF.

Device-ul măsoară puţin peste 12 mm în grosime, 46 mm lăţime şi 112 mm înălţime. Acumulatorul are o autonomie de 12 ore la convorbiri iar în standby ajunge la impresionanta cifră de 26 de zile.

Va fi disponibil în alb şi ?gri cald? începând din a doua parte a anului curent. Se presupune că va costa cam 135 de euro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nokia smartphone telefon inteligent
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close