Antena 3 CNN High Tech Nokia N97 mini, disponibil de joi şi în România (FOTO)

Nokia N97 mini, disponibil de joi şi în România (FOTO)

Nokia N97 mini, disponibil de joi şi în România (FOTO)
25 Noi 2009   •   16:58

Nokia N97 mini, varianta cu dimensiuni mai reduse a modelului Nokia N97 va fi disponibil în oferta Vodafone România, începand de joi, 26 noiembrie, la preţuri care pornesc de la 399 Euro (TVA inclus), împreuna cu un abonament Vodafone pe 2 ani.

N97 mini este un computer mobil mai compact, cu un cadru elegant din oţel inoxidabil, ecran tactil de 3,2 inch glisant cu afişaj multi-senzorial, tastatură QWERTY şi ecran de start complet personalizabil. Camera foto cu sistem optic Carl Zeiss are 5 MP şi dispune de autofocus, blitz şi zoom digital de până la 14x. Memoria internă este de 8 GB şi poate fi extinsă până la 16 GB mulţumită slotului pentru cardul de memorie micro SD. Model dispune şi de GPS încorporat.

Nokia N97 mini oferă acces la e-mail şi Internet, la viteze de până la 3,6 Mbps. Dispune de tehnologiile HSDPA şi Wi-Fi. E-mail-urile pot fi accesate cu ajutorul Microsoft Outlook sau Outlook Express. De asemenea, cu ajutorul handsetului Nokia pot fi accesate documente în format PowerPoint, Microsoft Excel şi Microsoft Word.




Odată cu N97 mini Nokia a lansat şi Lifecasting prin Ovi, un parteneriat al Nokia cu cea mai mare reţea socială din lume, Facebook. Lifecasting prin Ovi este prima aplicaţie care permite utilizatorilor să îşi împărtăşească locaţia şi să îşi actualizeze statusul direct pe contul Facebook, de pe ecranul de start al unui dispozitiv mobil.


Nu în ultimukl rând, Nokia N97 mini oferă o nouă experienţă Ovi Maps. Alături de navigaţia pietonală gratuită oriunde pe glob, utilizatorii pot accesa conţinut premium de la Lonely Planet, Michelin and Wcities. Ecranul de start al dispozitivului poate fi personalizat cu mii de aplicaţii şi servicii disponibile prin Ovi Store.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Nokia smartphone
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close