Antena 3 CNN High Tech Nokia lansează o variantă nouă a celebrului telefon 6310, pentru a sărbători aniversarea de 20 de ani de la primul model

Nokia lansează o variantă nouă a celebrului telefon 6310, pentru a sărbători aniversarea de 20 de ani de la primul model

Nokia a relansat telefonul 6310, cu Snake, radio și cameră VGA, pentru a sărbători aniversarea de 20 de ani de la primul model ”cărămida”.

Nokia lansează o variantă nouă a celebrului telefon 6310, pentru a sărbători aniversarea de 20 de ani de la primul model
Sursa foto: Twitter/The Daily Mail
de Alexandra Ionescu    |    14 Oct 2021   •   20:12

Nokia relansează unul dintre modelele sale clasice, cărămida 6310, pentru a marca aniversarea de 20 de ani de la lansarea primului model în Marea Britanie.

Telefonul are câteva specificații noi, cum ar fi un ecran colos, o cameră foto și acces la canale radio, dar își păstrează celebrul joc Snake.

Deși nu este un smartphone, cei de la Nokia speră că amintirea trecutului îi va face pe oameni să plătească 59,99 de lire pentru a-l achiziționa, potrivit The Daily Mail.

În ultima vreme există o cerere destul de mare pentru telefoane mai simple, mai puţin accesorizate, iar 6310 ar putea redeveni vedeta domeniului de telefonie mobilă.

 

×
Subiecte în articol: Nokia lansare telefon
Parteneri
Ce faci când expiră cardul de sănătate? Valabilitatea lui a fost prelungită în pandemie
x close