Antena 3 CNN High Tech Pokemon GO Cum să te joci Pokemon GO, chiar dacă nu a fost lansat în regiunea ta. Ghid complet pentru posesorii de smartphone

Cum să te joci Pokemon GO, chiar dacă nu a fost lansat în regiunea ta. Ghid complet pentru posesorii de smartphone

Cum să te joci Pokemon GO, chiar dacă nu a fost lansat în regiunea ta. Ghid complet pentru posesorii de smartphone
13 Iul 2016   •   11:42

Pokemon GO, prima experiență Nintendo cu realitatea augmentată, este deja un succes colosal în zonele în care a fost lansată aplicația.

Din păcate, doar cei din Statele Unite, Australia și Noua Zeelandă sunt norocoșii care au putut juca Pokemon GO la lansare, jocul devenind disponibil în tot mai multe țări în fiecare zi.

În România nu a fost încă lansat, dar dacă vreți să îl încercați, noi vă spunem cum puteți să o faceți.

Pentru cei care au telefoane cu Android, este suficient să permiteți instalarea aplicațiilor din alte surse decât Play Store. Găsiți opțiunea la Settings – Security.

Apoi, găsiți aici aplicația, pe care o descărcați pe telefon și o instalați. Și apoi vă jucați în voie.

Posesorii de iPhone trebuie să schimbe regiunea contului Apple. Pașii sunt destul de simpli: Settings – Apple ID și apoi Log Out.

În Settings – General – Language&Region schimbați în Statele Unite, Australia sau Noua Zeelandă.

În mod normal ar trebui să găsiți acum aplicația în App Store. Dacă nu, alegeți o aplicație gratuită și creați un nou Apple ID. Folosiți o adresă din regiunea selectată anterior (găsiți usor pe Google) iar la secțiunea Billing selectați ”None”. Apoi, Pokemon Go va putea fi instalat.

De reținut, odată cu lansarea oficială, este posibil ca aplicația să trebuiască reinstalată. Însă progresul este salvat în cloud, așa că nu veți pierde nimic.

×
Subiecte în articol: ghid Pokemon Go
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close