Antena 3 CNN High Tech Pokemon GO Doi adolescenţi au fost atacaţi cu arma din cauza jocului Pokemon Go

Doi adolescenţi au fost atacaţi cu arma din cauza jocului Pokemon Go

Doi adolescenţi au fost atacaţi cu arma din cauza jocului Pokemon Go
18 Iul 2016   •   23:48

Doi adolescenți care jucau Pokemon Go în mașina lor sâmbătă seara au fost țintele unui atac cu armă după ce un proprietar din Florida a crezut că aceștia sunt hoți, scrie BBC News în ediția electronică, citată de Agerpres.

Bărbatul, care i-a auzit pe cei doi în timp ce se întrebau dacă au reușit "să ia ceva", a tras în direcția mașinii lor pentru că aceștia au refuzat să oprească când le-a cerut acest lucru. Niciunul dintre cei doi adolescenți nu a fost rănit.

Poliția din statul Florida a folosit prilejul pentru transmite tinerilor și părinților lor câteva reguli privind practicarea în siguranță a acestui joc. Polițiștii au indicat că au primit solicitarea de la părinții unuia dintre adolescenți. Tinerii nu au realizat în prima fază că se trage asupra lor, ci au crezut că proprietarul vrea doar să îi sperie.

Polițiștii au sfătuit tinerii ca atunci când joacă Pokemon Go să nu intre pe proprietăți private, să nu conducă mașini sau să se dea cu skateboardul. De asemenea, să fie atenți ce alte aplicații mobile instalează pentru că acestea pot accesa datele personale ale utilizatorului telefonului respectiv sub pretinsa îmbunătățire a experienței de a juca Pokemon Go.

Potrivit SimilarWeb, utilizatorii de smartphone petrec acum mai mult timp jucându-se Pokemon Go decât pe rețelele de socializare Snapchat și Instagram sau pe serviciul de mesagerie mobilă WhatsApp.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: impuscati Pokemon Go
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close