Antena 3 CNN High Tech Pokemon GO Invazie de Pokemoni în Bucureşti. Locurile unde se găsesc cei mai mulţi Pokemoni

Invazie de Pokemoni în Bucureşti. Locurile unde se găsesc cei mai mulţi Pokemoni

Invazie de Pokemoni în Bucureşti. Locurile unde se găsesc cei mai mulţi Pokemoni
Sursa foto: Foto: pixabay.com
20 Iul 2016   •   20:16

Pokemon Go, jocul care te scoate din casă şi te pune să porneşti la vânătoare de pokemoni virtuali cu ajutorul unei hărţi care îţi foloseşte datele GPS, pare să aibă succes şi printre români. După modelul americanilor care mers în Central Park din New York şi au început să alerge disperați pentru a prinde mai mulți pokemoni, românii pasionați de acest joc şi-au dat întâlnire în Parcul Herăstrău, potrivit realitatea.net.

Fanii Pokemon Go își dau întâlnire la ora 23, vineri seara, în Parcul Herăstrău. ”Cel mai mare grup Pokemon Go din România organizează în această vineri un traseu de hunting pokemoni, însoțit de lure-uri în locurile cheie din București! Evenimentul va avea loc vineri, 22 iulie, pe traseul Parcul Herăstrau- Arcul de Triumf – Șos. Kisselef – Parcul Kisselef – Piața Victoriei – Piața Română.

"Vă așteptăm cu lure cu mare să găsim acei pokemoni rari pe care îi dorim, să socializăm, să luăm o gură de aer și să vânăm cu succes. Punct de întâlnire: statuia Charles de Gaulle, Herăstrău”, anunță organizatorii reuniunii.

×
Subiecte în articol: Pokemon Go
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close