Antena 3 CNN High Tech Pokemon GO Primul om ucis din cauza Pokemon Go

Primul om ucis din cauza Pokemon Go

Primul om ucis din cauza Pokemon Go
Sursa foto: foto: pixabay.com
20 Iul 2016   •   17:17

Un jucător de Pokemon Go din Guatemala ar fi fost împușcat în timp ce căuta monștrii virtuali.

Cu toții știam că se va întâmpla la un moment dat, iar acum, vremea a sosit. Dacă informațiile din Guatemala sunt adevărate, se pare că avem parte de prima situație în care o persoană a murit în timp ce se juca Pokemon Go. Jerson Lopez de Leon, de 18 ani, ar fi fost împușcat mortal în timp ce vâna pokemoni alături de vărul său de  17 ani, potrivit playtech.ro.

Incidentul a avut loc în orașul Chiquimula din Guatemala. În ceea ce privește modul în care întâmplarea tragică s-a petrecut, sursele oferă informații diferite. Site-ul Mirror, de exemplu, menționează faptul că Leon a intrat prin efracție într-o casă pentru a captura pokemoni, în timp ce Independent susține că tinerii se plimbau pe marginea unei căi ferate când au fost asaltați de către indivizi înarmați. Leon a decedat în urma împușcăturilor, în timp ce vărul său a fost grav rănit.

Poliția s-ar afla în căutarea ocupanților unui vehicul care a părăsit în viteza scena crimei. Nu mai puțin de 20 de cartușe ar fi fost găsite la locul crimei.

×
Subiecte în articol: Pokemon Go
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close