Antena 3 CNN High Tech Vrei să vizitezi în cele mai mici detalii oraşul lui Batman, Gotham City? Află cum poţi face un tur online via Facebook

Vrei să vizitezi în cele mai mici detalii oraşul lui Batman, Gotham City? Află cum poţi face un tur online via Facebook

Vrei să vizitezi în cele mai mici detalii oraşul lui Batman, Gotham City? Află cum poţi face un tur online via Facebook
Sursa foto: Foto: nokiapoweruser.com
07 Iul 2012   •   17:00

Compania Nokia a creat o aplicaţie de tipul "Google Earth" care permite utilizatorilor de pe Facebook să viziteze în cele mai mici detalii şi în 3D Gotham City, oraşul fictiv din filmele francizei "Batman", informează dailymail.co.uk.
   
Acest tur online, pentru care utilizatorii trebuie să se conecteze mai întâi pe Facebook, beneficiază de o grafică excelentă, realizată în 3D, ce permite vizitarea celor mai mici detalii din Gotham City. Proiectul reprezintă o colaborare între studiourile Warner Brothers şi compania Nokia.
   
Există însă şi un mic "preţ" care trebuie plătit: pentru a explora oraşul Gotham, utilizatorii trebuie să dea mai întâi un "Like" pe Facebook pentru compania Nokia.
   
Oferind premii precum tricouri, telefoane mobile şi chiar pelerine precum aceea purtată de personajul Batman, dacă utilizatorii reuşesc să descopere indiciile şi semnalele în formă de liliac ascunse peste tot în oraş, creatorii acestei hărţi inedite îi îndeamnă pe fanii francizei "Batman" să viziteze cât mai multe dintre clădirile celebre din Gotham City.
   
Printre acestea se află primăria, stadionul Gotham, azilul Arkham, dar şi două dintre locurile preferate de Batman - turnul din oraş şi conacul său.
   
Acest proiect online face parte din campania de promovare prin care compania Nokia îşi promovează linia sa de telefoane mobile Lumina 900 Windows Phones.
   
Gigantul finlandez a lansat, totodată, o serie de aplicaţii speciale care promovează cel mai recent film din seria "Batman" - minijocuri, trailere exclusive şi secvenţe din film.
   
Lungmetrajul "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises" este regizat de Christopher Nolan, îl are ca protagonist pe actorul galez Christian Bale şi va fi lansat pe marile ecrane din România pe 20 iulie.
  

×
Subiecte în articol: Nokia Batman
Parteneri
Fiica unui pacient mort la Spitalul Sf. Pantelimon din Bucureşti rupe tăcerea
x close