Antena 3 CNN Horoscop Alegeri în SUA. Ce spun astrele despre Donald Trump și Hillary Clinton

Alegeri în SUA. Ce spun astrele despre Donald Trump și Hillary Clinton

Alegeri în SUA. Ce spun astrele despre Donald Trump și Hillary Clinton
de S.T.    |    05 Noi 2016   •   15:28

Dezideriu, consultant în astrologie, a vorbit sâmbătă, la emisiunea „Income magazine”, despre evenimentele astrale și tendințele financiare din luna noiembrie.

Alegeri în SUA.  Ce spun astrele despre Donald Trump și Hillary Clinton

Marte, considerat de unii astrologi ca fiind maestrul violenței, va intra în zodia revoluționarului Vărsător chiar la data votului decisiv în SUA.

Potrivit lui Dezideriu, asta înseamnă că ar trebui să ne așteptăm la o ecuație explozivă, presărată cu răsturnări majore.

Ce face fiecare zodie în luna noiembrie, din punct de vedere financiar și al carierei

BERBECII trec printr-o perioadă foarte bună la nivel profesional. Luna noiembrie poate aduce niște bani frumoși, dar Berbecii trebuie să iasă din zona lor de confort și să deschidă ușa parteneriatelor.

TAURII ar putea vedea rezultate, în sfârșit, în luna noiembrie. Jupiter le-a dat un anume entuziasm la nivel de muncă și a venit cu promisiuni care acum s-ar putea să prindă contur.

GEMENII au foarte mult de muncit și răbdarea ar trebui să devină un cuvânt cheie pentru ei în luna noiembrie. Rezultatele nu se văd imediat, dar eforturile se contorizează.

RACII au multă activitate la nivel financiar și vorbim mai mult despre rulat bani și nu despre încasat neapărat. Totuși, fiecare decizie ar trebui atent cântărită. Și este posibil să apară și cadouri.

LEII ar trebui să fie atenți la conflicte în luna noiembrie. Sunt destul de pasionali și s-ar putea trezi în mijlocul unor furtuni pe care nu le pot gestiona. Altfel, banii trebuie gestionați cu mai mare atenție.

Vezi în materialul video de mai jos ce au rezervat astrele pentru toate zodiile.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close