Antena 3 CNN Horoscop Alinieri planetare rare în Ianuarie, cu Dezideriu: Care este cea mai norocoasă zi din 2021

Alinieri planetare rare în Ianuarie, cu Dezideriu: Care este cea mai norocoasă zi din 2021

George Stoian (Dezideriu) a fost invitatul Mariei Coman, în emisiunea Obiectiv, de sâmbătă, de la Antena 3. Acesta a povestit care sunt principalele alinieri planetare din luna Ianuarie și cum influențează acestea evenimentele din toată lumea.

Alinieri planetare rare în Ianuarie, cu Dezideriu: Care este cea mai norocoasă zi din 2021
de Georgiana Adam    |    09 Ian 2021   •   18:40

În momentul acesta, majoritatea planetelor sunt în Capricorn și Vărsător. Capricornul se ocupă de sistemele mari, de Guverne, corporații, tot ce înseamnă sisteme-matut. Și Vărsătorul care vine cu încărcătură revoluționară. 

Pe 14 Ianuarie se aliniază Soarele și Pluton. S-ar putea că undeva în spate să se întâmple ceva în niște sisteme cu bătaie pe termen foarte lung. Vorbim despre niște efecte fundamentale, niște schimbări fundamentale pe care s-ar putea să le vedem abia peste câteva luni, dacă nu chiar peste câțiva ani.

Apoi vorbim despre 20 ianuarie, când se intalesc Marte și Uranus în zodia Taurului. Apropo de subiectul Bitcoin. Uranusul vine cu încărcătura internetului, puterea digitalului, în zodia Taurului, care ține de materie, de bani. 

29 ianuarie este considerată cea mai norocoasă zi din an

Pe 29 ianuarie este o aliniere planetară între Soare și Jupiter. Jupiter este considerat marele benefic, care aduce norocul, bucuria de viață, expansiunea. Trebuie reținut aici că Jupiter nu aruncă noroc peste oameni. Nu e că și cum nu trebuie să faci nimic, stai degeaba și îți cade norocul din cer.

E vorba de muncă, implicare, a fi atent, a face lucrurile să se întâmple. Nu poți să te bazezi pe ideea că e cea mai norocoasă zi din an și nu trebuie să faci nimic. Din contra, exact atunci trebuie lansate niște intenții și trecut la fapte.

Pe 31 Ianuarie începe Mercur retrograd, care va fi în zona Vărsătorului și va ține cel mai probabil de tehnologie. S-ar putea să vorbim de diverse probleme punctuale: nu mai vrea laptopul să funcționeze, telefonul face niște figuri. De-astea mici dar care ne jenează existența.

Fiecare aliniere planetară de tipul acesta înseamnă un surplus, o foarte mare încărcare energetică. Astfel de momente de obicei se descarcă dar descărcările nu sunt întotdeauna frumoase.

×
Subiecte în articol: planete ianuarie George Stoian dezideriu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close