Antena 3 CNN Horoscop Previziuni pentru anul 2022. Astrologul Dezideriu: "Este un an de adaptare şi de vindecare"

Previziuni pentru anul 2022. Astrologul Dezideriu: "Este un an de adaptare şi de vindecare"

Astrologul Dezideriu a explicat vineri, în direct la Antena 3, că anul viitor putem asista la posibile probleme financiare. "Este un an de adaptare şi de vindecare", a mai spus el.

Previziuni pentru anul 2022. Astrologul Dezideriu: "Este un an de adaptare şi de vindecare"
Sursa foto: Antena 3
de Silvia Preda    |    31 Dec 2021   •   17:44

"Există nişte elemente astrologice care îşi fac o mutare dintr-o zonă în alta şi e posibil să asistăm la câteva momente în care să ne dăm seama că avem nişte probleme la nivel de resurse şi la nivel de finanţe", a spus Dezideriu.

Potrivit lui, anul 2022 va fi foarte bun pentru cei care sunt mai conştienţi de ceea de fac şi de modul în care se comportă.

Dezideriu: 2022, an bun pentru cei care îşi fac temele

"Au trecut doi ani de când a început tot circul ăsta cu pandemia, au trecut doi ani în care am avut timp să ne adaptăm, să învăţăm, să descoperim. Acum va trebui să mergem mai departe. Este un an de adaptare şi de vindecare, pentru că aceşti doi ani au lăsat urme destul de grele", a mai spus Dezideriu, vineri, la "Se întâmplă în România".

Dezideriu: 2022 va fi mai simplu, mai relaxat

"Noi trăim acum perioada de Venus retrograd, care a dat peste cap domeniul de dragoste şi relaţii. Venus retrograd va termina în curând, practic efectele vor mai dura până în martie", a adăugat el.
 

×
Subiecte în articol: dezideriu
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close