Antena 3 CNN Horoscop Camelia Pătrășcanu. Surprizele pe care vi le-au pregătit astrele astăzi. Cum se distrează fiecare zodie

Camelia Pătrășcanu. Surprizele pe care vi le-au pregătit astrele astăzi. Cum se distrează fiecare zodie

Camelia Pătrășcanu. Surprizele pe care vi le-au pregătit astrele astăzi. Cum se distrează fiecare zodie
27 Ian 2018   •   09:06

Ziua de astăzi are un spirit zglobiu, avem chef de joacă, așa că încape și ceva distracție. 

Berbec. În cazul lor se anunță vizite și călătorii foarte lungi, dar și foarte amuzante. Distracție pe toată linia și tot felul de vești și bârfe. 

Taurii pot câștiga bani sau cheltuie cu folos. Obțin ei ceva în urma acestei cheltuieli. Distracția e asigurată și pentru ei. 

Gemenii sunt cu atenția concentrată pe ei înșiși. Vor să-și facă bucurii și plăceri și sunt foarte pretențioși cu partenerul de viață. 

Racii au nevoie de odihnă, odihnă intelectuală. Minunat le-ar prinde să aibă discuții filozofice pentru a-și pune sufletul în ordine. 

Pentru lei, prietenii sunt la cote înalte. Le fac ziua, așa că vor avea parte de întâlniri și discuții, dar și de experiențe inedite pe care reușesc să le savureze. 

Fecioarele au de lucru chiar dacă este weekend. Ele se gândesc la problemele profesionale, mintea le merge foarte bine și așa că de la întâlniri vor scoate și sfaturi prețioase. 

Balanțelor le-ar prinde bine o mică excursie pentru a-și limpezi mintea sau să ajungă în niște medii în care n-au mai fost, astfel încât să aibă niște suprize și stări speciale. 

Pentru scorpioni se anunță răsfăț din partea partenerului în casă. Vorbim de răsfăț culinar, dar și multă odihnă. Nu suportă musafirii, cel puțin nu aceia gălăgioși. 

Săgetătorii vor avea parte de drumuri și călătorii alături de persoane care pot să le dea un sfat, o îndrumare. Știu să extragă inspirație de la persoanele cu care se întâlnesc. 

Capricornii sunt puțin pe gânduri fiindcă simt că trebuie să-și pună puțin viața în ordine. Au nevoie de un sfat competent. Cheltuiesc și ei, dar cheltuiesc cu folos. 

Vărsătorii vor să se răsfețe astăzi. Sunt capricioși și vor ca lucururile să se desfăloare așa cum își doresc ei. 

Peștii au parte de o atmosferă deosebită în familie, fie că vorbim despre vizite sau de discuții despre un proiect. Se laudă, dar au și de ce, vorbesc despre realizările lor. Au și mult suport din partea familiei. 

×
Subiecte în articol: berbec distractie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close