Antena 3 CNN Horoscop Urmează un Mercur retrograd intens şi două eclipse. Consultantul în astrologie Dezideriu ne spune cine va avea probleme

Urmează un Mercur retrograd intens şi două eclipse. Consultantul în astrologie Dezideriu ne spune cine va avea probleme

Luna iunie va fi una interesantă din punct de vedere astral, vor fi două eclipse, iar consultantul în astrologie Dezideriu a explicat la Antena 3 ce va însemna acest lucru pentru mulţi dintre noi.

Urmează un Mercur retrograd intens şi două eclipse. Consultantul în astrologie Dezideriu ne spune cine va avea probleme
Sursa foto: Antena 3
de M.Z.    |    30 Mai 2020   •   18:17

În plus, "Soarele şi Mercur vor fi la o distanţă foarte mică mâine (duminică), durează câteva zile, va fi un soi de Mercur retrograd, dar mai intens. 

Dacă vorbim de Mercur retrograd, vorbim de probleme de comunicare, bâlbe, aparate care nu vor să funcţioneze", a explicat consultantul în astrologie Dezideriu, sâmbătă, la Antena 3.

Cele două eclipse vor avea loc luna viitoare. Pe 5 iunie, eclipsa de lună şi pe 21 iunie, eclipsa de soare. Ele nu vor vizibile de la noi.

După eclipsa de lună, "posibil să ne trezim că suntem ceva mai irascibili, nervoşi şi să ne descărcăm pe cel de lângă noi. Cel mai adesea, partenerul de viaţă.

În ce priveşte eclipsa de soare, e vorba de restricţii, blocaje, amânări, posibil un nou episod de restricţii, dar pot fi altele (nu cele din starea de alertă - n.r.)", a spus Dezideriu.

Efectele eclipselor se fac vizibile la şase luni de la trecerea lor.

Mercur va retrograda pe 18 iunie, iar efectele se vor termina în august.

Ascendentul - cum ne influenţează viaţa şi de ce la unii nu apare

Două evenimente astrale în iunie. Cum va fi luna viitoare

×
Subiecte în articol: dezideriu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close