Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1-15 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Scorpionii se conectează cu planul divin, Racii stau bine din punct de vedere energetic 

Horoscop 1-15 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Scorpionii se conectează cu planul divin, Racii stau bine din punct de vedere energetic 

Mercur, planeta comunicării, intră în Rac şi e posibil să devenim nostalgici în perioada următoare, să șantajăm emoțional, să descătuşăm anumite refulări, spune astrologul Cristina Demetrescu.

Horoscop 1-15 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Scorpionii se conectează cu planul divin, Racii stau bine din punct de vedere energetic 
Sursa foto: Getty Images I sololos-Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    26 Iun 2023   •   19:20

"A ieşit Mercur din Gemeni, a intrat în Rac. Mercur este despre comunicare și trece acum din planul mental în registrul emoţiilor. 

S-ar putea să devenim mai lacrimogeni, pentru că ne întoarcem în trecut, devenim nostalgici, ne mai șantajăm emoțional între noi, descătuşăm anumite tensiuni, refulări. 

Sunt unii oameni care nu pun preț pe trecut, dar face parte din viața noastră și nu am putea merge foarte bine mai departe fără el. 

Trebuie să dăm atenție emoției, odihnei, somnului, stării noastre interioare", a spus, luni, Cristina Demetrescu, făcând horoscopul pentru perioada 1-15 iulie 2023, pentru fiecare zodie în parte.

Citeşte şiHoroscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Berbec

Conjuncţia Soare-Mercur în Rac le aduce Berbecilor mai multă atenție către partea domestică, fie că este vorba despre modificări, aranjamente, acte, documente, design interior sau a lua legătura cu familia, cei care sunt plecați din țară. Este bine să aibă grijă și de metabolismul lor.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurii pot face unele călătorii, să ia legătura cu familia, se duc unde-i cheamă sufletul. Pot rezolva unele acte, documente, își pot găsi o casă, o locație de vacanță, pentru că sufletul lor poate simţi că trebuie să fie într-un anumit loc. Totodată, poate să fie o investiție.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Îi definește cel mai bine partea mentală, dar le-a fost greu să aleagă, fiind acolo o duplicitate. Emoția și intuiția îi ajută mult mai bine să înțeleagă ce să păstreze pentru ei sau să lase între ei. Poate fi vorba despre relații, ocazii cu care s-au confruntat până acum. Alegerile le vor face mai ușor.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Rac

Racii sunt energici, pentru că Soarele este în zodia lor, sunt dinamici, aleargă, sunt pe drumuri. S-ar putea să devină cam vorbăreți, emoţia îi face să scoată din ei foarte multe lucruri, dar sunt și persoane foarte importante în anumite situații, pentru că energie e de partea lor. Își revin, din punct de vedere energetic și medical, pun capăt unor probleme de sănătate.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Leu

Nativii din Leu simt nevoia de protecție, fie că e protecţia casei, a patrimoniului, dar şi a emoţiilor. Vor să îndepărteze de lângă ei oamenii care le iau energia, care nu îi înţeleg, fac ordine în jurul lor. Sunt mai secretoși în această perioadă, nu simt nevoia să spună tuturor ce au ei pe suflet, dar trebuie să dea o mare importanță odihnei.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Se implică prea mult emoțional într-o problemă a prietenilor, adică se încarcă cu nişte lucruri și s-ar putea să sară de o limită care să le afecteze. Ea este zodia psihologului, adică ele consumă foarte multă energie, dar se pot lăsa influențate emoțional de cineva și pot acționa în consecință, aşa cum probabil nu este bine pentru ei.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Balanță

Balanţele e bine să fie atente atunci când au funcții de conducere sau când au de luat decizii importante, pentru că în această perioadă pot gândi emoțional și subiectiv. În general, deciziile se iau obiectiv. Poate fi vorba și de oboseală, este o perioadă care le obosește, aceasta cu planetele în Rac. 

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionul poate face călătorii de suflet, se poate întâlni cu rude în afara graniţelor ţării, poate vrea să-și întemeieze o familie dincolo de granițele țării. Pentru ei în acest moment este foarte importantă rugăciunea și conectarea la planul divin, astfel încât să știe ce are de făcut, pentru a alege calea corectă, comunicarea cu sinele.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Intră într-o perioadă în care nu ar trebui să se obosească foarte mult, energia este foarte slabă pentru ei atunci când Soarele trec prin zodia Rac. Dacă nu e vorba despre o serie de tranzacții care să-i țină vii în anumite contacte, e bine mai degrabă să-și ia o vacanță, un concediu, dar să nu consume prea mulți bani și energie, să nu facă excese.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Au grupul de planete în zona relațiilor, a căsătoriei, a partenerilor și apare un soi de șantaj emoțional, în două sensuri. Adică poate şi Capricornul să fie prins la înghesuială şi partenerul prin influenţa familiei poate forţa anumite evenimente, emoțional vorbind, precum o căsătorie. Dar şi Capricornul are nevoie de înțelegere emoțională din partea celuilalt.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorul poate să se încline spre zona creativă a profesiei lui, să dea mai multă importanță acestor lucruri. Are datorii pentru familie, trebuie să-și facă timp să-și ajute părinții, dar și să angajeze pe cineva în casă care să-l ajute la treburile domestice, precum o bonă sau menajeră.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Pești

Pentru Peşti, planetele sunt foarte bine poziționate, pentru că îi stimulează, s-ar putea să se îndrăgostească, să simtă emoții foarte mari, dar ar putea și să piardă din cauza faptului că s-ar putea să degaje emoția care nu e foarte focusată pe partener. Nu sunt cele mai echilibrate persoane din lume, a spus astrologul Cristina Demetrescu, luni, la emisiunea Vorbeşte lumea.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close