Antena 3 CNN Horoscop Horoscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Horoscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Urmează o perioadă de tensiuni majore pentru unele zodii şi se schimbă axa destinului, având în vedere că sunt niște planete un pic mai turbulente până pe 12 iunie, spune astrologul Cristina Demetrescu. 

Horoscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni
Sursa foto: Cristina Demetrescu/Facebook
de Georgiana Adam    |    28 Mai 2023   •   15:00

Pluto e o planetă grea, care a intrat în Vărsător după 250 de ani. Dincolo de faptul că generează înfundături, la nivel de conștiințe colective, se mai creează unele tensiuni, distrugeri, revolte şi se mai încing spiritele. 

"Le vom depăși undeva la jumătatea lunii iunie. Anul acesta, 2023, aduce o epopee a relațiilor. Se schimbă axa destinului. O să ieșim un pic din paradigma banilor, mai ales că își face apariția și Jupiter, marele benefic", explică astrologul.

Saturn e acum în Pești și va fi până în 2026, este o zodie a credinţei, spiritualităţii şi va aduce niște provocări omenirii. 

Iată horoscopul până la sfârşitul anului 2023, realizat de astrologul Cristina Demetrescu, pentru fiecare zodie în parte.

Citeşte şiHoroscop rune 29 mai-4 iunie 2023, cu Mihai Voropchievici. Racii sunt protejaţi de forţele malefice, Vărsătorii îl au pe Vunjo

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecii trebuie să aibă grijă la sănătate, că îl au pe Saturn timp de trei ani. E bine să se investigheze, să facă lucruri diferite cu viața lor. Sunt niște scheme care pot feri Berbecul de problemele de sănătate. Tot el are și o perioadă bună din punct de vedere financiar şi pentru salarii mărite.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurii trebuie să fie și ei atenți la sănătate, mai ales din 12 iulie. Atenție la problemele legate de ochi, accidente, migrene, nas, sinusuri. Ei sunt norocoși, pur și simplu, căci îl au pe Jupiter, marele benefic, dar trebuie să aibă mai mult curaj. Au o perioadă foarte bună şi vor dormi liniştiţi cu capul pe pernă, dar îşi măresc şi foarte mult orizontul.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii termină o perioadă mai grea. Pentru ei, urmează vindecare. Se pune punct la o serie de încercări şi urmează schimbări în viața lor din punct de vedere al orientării profesionale. Pot intra în cercuri noi, au provocări profesionale mari. Noua energie le dă suflu pentru a încerca lucruri noi.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Rac

Racii sunt într-un moment de ajutor. Cunosc persoane care îi promovează. Au terminat o perioadă de schimbare şi vor învăţa în continuare. Mulți nu au prea făcut schimbările necesare, căci vorbim despre o zodie conservatoare. Vine o perioadă în care trebuie să se îndrepte spre noi orizonturi.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Leu

Leii trebuie să fie atenți la tranzitul Lunii Negre. Este o mică ispită, care îi face să fie mai fluctuanți în stările și ideile pe care le au. Luna Neagră poate aduce orbire, dar nu la propriu, ci la figurat.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarele au drumuri noi în față, călătorii în străinătate, studii, aventură spirituală, expansiune. Ele se tem de multe ori să facă niște pași, dar acum nu ar trebui să se mai teamă. Trebuie să fie pregătite pentru schimbare. Durează un an și jumătate de schimbări. Probleme de ordin conjugal pot apărea, în schimb, acolo unde soţii nu se pun de acord cu tot felul de lucruri. Fecioarele care sunt aproape de prima căsătorie e bine să o amâne.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Balanțele vor avea o perioadă bună din punct de vedere relațional, conjugal, financiar. E vorba și de anumite parteneriate, dar după 12 iulie, când karma intră în această zodie. Deci un an şi jumătate mai există şi nişte deconturi. Se va pune accentul mai mult pe partener, pe o căsătorie. Trebuie să analizeze bine o relaţie, să nu se arunce cu capul înainte. E nevoie şi de un pic de echilibru.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Scorpionii au o perioadă bună partenerial. Mai au până pe 12 iulie Nodul Sud karmic. Vor scăpa de niște tranzite mai delicate, se eliberează, se ușurează. Adică, 2023 pentru ei este un an de eliberare, e un an în care răsare soarele și pe strada lor. Au o perioadă interesantă sentimental, se maturizează. Posibile căsătorii şi câştiguri din procese, dar şi schimbări de loc de muncă, oportunităţi noi.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii sunt mai pe low, adică Saturn în Pești îi obligă să se ocupe de casă, de sănătate, de lucrurile domestice. Partea creativă funcţionează în continuare, au un an bun şi din punct de vedere sentimental. Unii se pot muta în altă casă. La muncă, nu trebuie să îşi pună sănătatea la bătaie.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Capricornii au și ei o perioadă fastuoasă din punct de vedere emoțional. Jupiter intră după 12 ani pe casa iubirii și a copiilor. Unde este dragoste mai apar și copii, atenție. Unii se pot îndrăgosti. În rest, un an de distracţie, o lasă mai încet cu munca, îşi pot lua diplome.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorii au și ei o perioadă de eliberare, cu excepția lui Pluto, care poate să aducă mici tensiuni în relaţii, în familie. S-ar putea să dorească să crească, să investească, să cumpere, să stabilească ce vor face la pensie.

Horoscop Cristina Demetrescu pentru Peşti

Peștii, dincolo de faptul că îl au pe Saturn, planeta-profesor care stă trei ani şi pentru ei lecţiile sunt cele mai profunde, trebuie să se ridice, să devină mai puternici. Să se îndrepte către cauzele mari, nu către cauzele mici. Au p perioadă bună de a deveni independenți, de a nu mai depinde de cineva, de a-şi cumpără o mașină, poate fac achiziții importante. Pun mult accentul pe comunicare.

Previziunile astrologului Cristina Demetrescu au fost realizate la podcastul "Vin de-o poveste", realizat de Radu Ţibulcă pe YouTube.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close