Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1-15 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au derapaje spirituale, Balanţele să fie atente la prieteni

Horoscop 1-15 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au derapaje spirituale, Balanţele să fie atente la prieteni

Horoscop 1-15 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Urmează o perioadă caracterizată prin frământare şi analiză, având în vedere că sunt două planete retrograde, Mercur şi Venus, apoi lucrurile se îndreaptă.

Horoscop 1-15 septembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Săgetătorii au derapaje spirituale, Balanţele să fie atente la prieteni
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    29 Aug 2023   •   08:00

"Mercur retrograd este în zodia Fecioarei, avem şi un Venus retrograd, deci sunt două planete personale retrograde şi oamenii s-ar putea să resimtă această perioadă printr-un soi de frământare. 

Ele au şi un tandem împreună. Mercur retrograd sesizează fisuri care pot să fie în sănătate, în relaţii, în sistem, la muncă, iar aceste fisuri pot fi superficiale sau foarte în adâncime, motiv pentru care

Mercur va rămâne în zodia Fecioarei până pe 5 octombrie, dar nu retrograd. Are de lucru, are de reparat, de aceea e bine să nu se facă o muncă de două ori, ci să se facă de la început.

Trebuie făcută multă analiză, trebuie verificat, trebuie multă atenţie, pentru că până la urmă tot împotriva noastră se întoarce.

Citeşte şiHoroscop iunie-decembrie 2023, cu Cristina Demetrescu. Karma aduce deconturi la Balanţe, căsătorii şi câştiguri materiale la Scorpioni

Mercur retrograd e bine că e acolo, că verifică, că analizează, dar uneori ne putem pierde şi în amănunte, şi până la urmă trebuie şi o viziune de ansamblu.

Împreună cu Venus retrograd, în dragoste poate să fie o chestiune de mania persecuţiei în această perioadă, deci vorbă multă, dragoste puţină.

Venus retrograd, care este în zodia Leu până pe 4 septembrie, vrea foarte multe lucruri, este foarte agitat, dar este mai mult pentru validare şi pentru orgoliu, nu neapărat că vrea iubire. Deci tinerii la prima iubire pot vedea exact caracterul persoanei de lângă ei, pentru a şti în ce se bagă.

Marte termină o perioadă în care a stat şi el în zodia Fecioarei, a făcut foarte mult rău, intră în zodia Balanţei şi termină o perioadă mai proastă, mai de sacrificiu, iar acum se vrea dreptate, se vrea să se repare nişte legi.

Pentru noi, trebuie să ştim că Marte în Balanţă duce lucrurile doar până la jumătate, vrem să facem anumite lucruri dar putem fi descurajaţi, influenţaţi", a spus astrologul Cristina Demetrescu, cea care a realizat şi horoscopul pentru perioada 1-15 septembrie 2023.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecul trebuie să fie atent să nu muncească de două ori, pentru că Mercur este pe sectorul activităţii profesionale. Posibil să-l încurce şi nişte probleme de sănătate să-şi facă treaba bine. Ceva conflicte conjugale escaladează în zodia Berbecului, iar în dragoste nu obţine ce vrea.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Taurii trebuie să ştie că puţină suferinţă nu a stricat în dragoste nimănui, iar uneori cuvintele mai mult rănesc decât vor să rezolve. Deci, mai puţină vorbă şi mai multă răbdare şi mai mult sacrificiu. Taurii pot ajunge la Urgenţe în această perioadă, sunt lucruri care dor, Marte este pe Casa sănătăţii. Marea majoritate, atenţie mai ales la colici renale şi la coloana vertebrală, dar orice e posibil.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii trebuie să fie în continuare atenţi la comunicare pentru că pot face anumite gafe, nu se simt confortabil la ei în casă, trebuie să-şi creeze confort, să schimbe ceva. Este o perioadă în care totuşi devin mai creativi, iar la bărbaţi, nu neapărat şi la femei, este energie sexuală mai mare şi această parte a comunicării câteodată se combină şi sunt puşi pe flirt şi pe a obţine palmares.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Racii sunt un pic naivi în generozitatea lor, fac cheltuieli care nu sunt justificate, vor să ştie că e toată lumea liniştită şi la un moment dat îşi dau seama că au greşit. Aleargă mult după nişte hârtii, este Mercur retrograd undeva pe zona de documente, drumuri. Şi ei fac nişte lucrări domestice în casă.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Leii sunt cei care au Luna neagră în zodia lor, aşa că dacă se duc la anumite întâlniri cu ştaif, unde se întâlnesc cu persoane importante, să aibă grijă să nu consume alcool, pentru că s-ar putea să se facă de râs. Mai rău decât atât, este faptul că mai au o planetă nepotrivită şi pe zona de condus, adică pot face accidente sau pot lua amenzi. Trebuie să-şi verifice bugetul şi să vadă unde sunt anumite pierderi, uneori au cheltuieli mari şi cu copiii.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarele sunt foarte critice în această perioadă, mai ales cu ele. Mercur este retrograd în zodia lor şi s-ar putea să piardă bani, pentru că dintr-o tendinţă către perfecţionism extrem refuză să ducă la bun sfârşit nişte lucrări, pentru că nu mai au încredere în ele. E bine măcar să ceară o părere. Altele muncesc de două ori şi au reuşite.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Balanţele, din cauza lui Marte care este în zodia lor, se epuizează şi sunt oamenii extremelor în această perioadă. Muncesc foarte mult, poate fac şi munca altora, în ciuda faptului că nu se simt foarte bine nici din punct de vedere medical sau nici energetic. Mai mult de atât, este bine să aibă grijă în cine se încred în această perioadă, mai ales când e vorba de cercul de prieteni. 

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni, prietenii joacă rolul psihologilor, sunt cei mai buni îndrumători. Ei în mod normal ţin ce au pentru ei, dar este bine să vorbească şi să spună nişte lucruri pe care în mod normal nu le exteriorizează. Nu se înţeleg bine în această perioadă cu şefii, cu taţii sau cu autorităţile. Atenţie cei care au avut operaţii în trecut, pot exista unele probleme, dureri exact pe acea zonă.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii muncesc destul de mult şi sunt şi ei perfecţionişti în această perioadă. De fapt, cu Mercur retrograd unii sunt perfecţionişti, alţii muncesc de două ori. Atenţie la diplomaţia faţă de prieteni, pentru că acolo s-ar putea să se strice balanţa. Dintr-o sinceritate pe care ei o cred o virtute pot să rănească pe cineva. Unii Săgetători trebuie să fie atenţi la unele derapaje de ordin spiritual, să nu creadă brusc în altceva.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Pentru Capricorni, sunt chestiuni care pot veni din pierderi, traume, supărări şi e bine să renunţe un pic la mentalitatea lor bazată pe teluric şi să se ducă mai mult în zona spirituală. Este o perioadă foarte bună pentru lucrul acesta.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorii să fie atenţi la călătoriile în străinătate, pot întâlni oameni rău-voitori şi e bine să nu plece în zone cu risc. E o perioadă proastă energetic pentru Vărsători, aşa că odihnă mai multă şi atenţie la orgolii în familie, în casă, în relaţia cu partenerii.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

Pentru Peşti, posibile probleme de sănătate ce au legătură cu inima, cu bolile cardiovasculare sau care conduc spre infecţii sau iritaţii. La bază poate fi stresul de la locul de muncă. Sunt persoane interesate de secretele Peştilor, îi scormonesc prin telefoane, întreabă pe la spate ce a făcut un astfel de nativ. Atenţie şi la unele cheltuieli, amenzi, pierderi, a mai spus astrologul Cristina Demetrescu, la emisiunea Vorbeşte lumea.

×
Subiecte în articol: Cristina Demetrescu Horoscop
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close