Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 1 noiembrie. Zi împărțită în două energii, dar foarte bună pentru unele zodii. Care sunt acestea

Horoscop 1 noiembrie. Zi împărțită în două energii, dar foarte bună pentru unele zodii. Care sunt acestea

Horoscop 1 noiembrie. Zi împărțită în două energii, dar foarte bună pentru unele zodii. Care sunt acestea
01 Noi 2016   •   08:22

Ziua de marți pare să fie una împărțită în două energii, conform consultantului în astrologie Dezideriu.

Acesta susține, în horoscopul zilei, că “părăsim colțurile tenebroase prin care ne-am tot plimbat zilele acestea și mai vedem cum arată și lumea de afară”.

BERBEC – Un moment bun pentru a avea inițiativă și pentru a lua decizii gândite și nu simțite. Urmează-ți instinctul, dar nu te arunca în orice.

TAUR – E rost de colaborări, cu răbdare, tact și diplomație, s-ar putea să se lege relații bune, fructuoase. Atenție la pornirile de rebeliune și de justiție.

GEMENI – Încă o zi încărcată la muncă. Mai mult psihic, dar poate fi destul de obositor și așa. Nu uita să mai respiri din când în când.

RAC –  Pasiunile din ultima perioadă se mai calmează și capătă o nuanță ceva mai intelectuală. Acum poți să privești lucrurile ceva mai detașat. În sfârșit.

LEU – Sunt posibile mici conflicte, mai ales pe acasă, prin familie, dar pentru că ești un suflet generos, lași de la tine și totul se rezolvă. Generosule.

FECIOARĂ – Îți vine să zici niște lucruri unor oameni, dar reușești să te abții sau le întorci ca la Ploiești. Oricum, la un moment dat îți dai seama că nu merită.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close