Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 12 septembrie. Fecioarele trebuie să se ferească de ...

Horoscop 12 septembrie. Fecioarele trebuie să se ferească de ...

Horoscop 12 septembrie. Fecioarele trebuie să se ferească de ...
Sursa foto: Foto: assignmenteditor.com
12 Sep 2015   •   08:59

Horoscop 12 septembrie. Berbec

 
La sfarsitul acestei saptamani este bine sa fii atent la sanatate si la domeniul muncii. In Semnul Fecioarei se vor forma aspectele de Luna noua si eclipsa partiala de Soare, accentuandu-ti pe de o parte afectiuni vechi, iar pe de alta parte temerile vizavi de la locul de munca. Acum poti intelege ce se petrece cu adevarat cu trupul si sufletul tau. Insa si in privinta locului de munca este cazul sa iei masuri.
 
Horoscop 12 septembrie. Taur
 
Segmentul amoros incepe o noua etapa, fie ca este vorba despre schimbarea perceptiei tale vizavi de iubire si implicatiile ei, fie ca renunti la o relatie veche, fie ca te orietenzi spre o relatie noua. In Semnul Fecioarei se formeaza aspectele de Luna noua si eclipsa partiala de Soare, ajutandu-te sa intelegi cat este de importanta pentru tine afectiunea oamenilor dragi si compania lor. Acum poti invata sa daruiesti fara sa astepti ceva in schimb.
 
Horoscop 12 septembrie. Gemeni
 
Se anunta schimbari importante in segmentul domestic. Formarea aspectelor de Luna noua si eclipsa partiala de Soare in Semnul Fecioarei te indeamna la a-ti reordona spatiul in care locuiesti, la achizitionarea unor obiecte patrimoniale de valoare si la a te apropia mai mult si mai bine de membrii familiei si de rude. Impune-ti punctele de vedere cu masura si tine cont si de parerile celorlalti.
 
Horoscop 12 septembrie. Rac
 
Un weekend care te predispune la modificarea multor idei si conceptii despre lume si viata. In Semnul Fecioarei se formeaza aspectele de Luna noua si eclipsa partiala de Soare, oferindu-ti revelatii, stari interioare deosebite, dar si dorinta de insingurare si detasare de tot si toate. Calatoriile care intervin acum, chiar si la nivel de plan iti vor aduce relatii noi cu oameni de buna calitate. Fereste-te de excese!
 
Horoscop 12 septembrie. Leu
 
Banii si modalitatile de crestere a veniturilor din activitatea profesionala reprezinta tema principala din aceste zile de weekend. Pentru ca se formeaza aspectele de de Luna noua si eclipsa partiala de Soare in Semnul Fecioarei, informatiile primite pe cai mai putin obisnuite sunt revelatoare si pline de intelesuri ascunse. Pe de alta parte sunt momente bune si pentru a-ti imbunatati sistemul valorilor morale.
 
Horoscop 12 septembrie. Fecioara
 
Foarte importante zilele acestui final de saptamana, pentru ca se formeaza chiar in Semnul tau zodiacal aspectele de Luna noua si eclipsa partiala de Soare. Energia vitala este la cote joase, asa incat fereste-te de eforturi, discutii aprinse, promisiuni sau decizii majore. Izoleaza-te in locuri linistite si viseaza cu ochii deschisi la tot ce ti-ai dorit vreodata. Traseaza noi directii de viata! Au sanse deosebite de a se realiza intocmai.

Continuarea pe incomemagazine.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close