Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 decembrie. Ultima superlună din anul 2016. Ce trebuie să știe fiecare zodie și ce pericole pândesc

Horoscop 14 decembrie. Ultima superlună din anul 2016. Ce trebuie să știe fiecare zodie și ce pericole pândesc

Horoscop 14 decembrie. Ultima superlună din anul 2016. Ce trebuie să știe fiecare zodie și ce pericole pândesc
14 Dec 2016   •   08:54

Miercuri, la ora 02:00, a fost o Lună Plină. Consultantul în astrologie Dezideriu a explicat că aceste momente sunt destul de tensionate, dar vin și cu un mare potențial.

"Legenda spune că, la moment de Lună Plină, organismele noastre sunt hiperactive și că nu avem nevoie de foarte multe resurse sau somn pentru a funcționa. Sigur, efectele nu sunt aceleași pentru toată lumea, dar s-ar putea să auziți oameni care povestesc despre cum au dormit ca bebelușii (adică s-au trezit din oră în oră) toată noaptea sau oameni care nu și-au găsit somnul", explică Dezideriu.

"Ca orice Lună Plină care se respectă, aduce cu sine un moment tensionat, dar și cu un potențial foarte mare – vorbim despre tensiuni în relații. Luna Plină este o opoziție între Soare și Lună, cele două se află la puncte opuse. Dar, dacă stăm puțin să ne imaginăm, cele două elemente opuse (Soarele în Săgetător și Luna în Gemeni) sunt legate de o axă. Și asta înseamnă că au ceva în comun. E ca un dans. Ai nevoie de doi oameni pentru tango", a continuat consultantul în astrologie. 

"În plus, dacă vă simțiți triști, plictisiți sau singuratici, din nou, nu vă speriați, este influența înțeleptului Saturn, care ne aduce aminte că avem nevoie să rezolvăm și elemente personale, să fim ceva mai maturi și mai responsabili. Influența lui Saturn începe să dispară și o dată cu ea dispare și negativismul resimțit în ultimele zile", explică Dezideriu.

Citește horoscopul integral, pentru Luna Plină de miercuri, 14 noiembrie, pentru fiecare zodie în parte, pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close