Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 14 noiembrie. Cum ne afectează Super Luna. Mare atenție, toate zodiile sunt vizate de această energie

Horoscop 14 noiembrie. Cum ne afectează Super Luna. Mare atenție, toate zodiile sunt vizate de această energie

Horoscop 14 noiembrie. Cum ne afectează Super Luna. Mare atenție, toate zodiile sunt vizate de această energie
14 Noi 2016   •   08:05

Super Luna de la data de 14 noiembrie este un eveniment istoric, conform consultantului în astrologie Dezideriu. Acesta notează că o Super Lună de asemenea amploare a avut loc în urmă cu 68 de ani și notează că, la acel moment, au degenerat o serie de tensiuni, care au rămas în istorie cu numele de Războiul Rece.

Dar, pe lângă toate evenimentele istorice, Super Luna are și efecte directe asupra fiecărei zodii. Iată despre ce efecte este vorba:

BERBEC – Este momentul să te mai ocupi și de tine și de binele tău. Și asta înseamnă să conștientizezi care este valoarea ta în viața ta, fără să îi uiți pe cei din jur. Rezolvă ce ai de rezolvat în intimitatea ta, încearcă să îți construiești un confort material, dar mai ales psihic, fără să pici în capcane ale extremelor.

TAUR – Super Luna este despre tine și nevoile tale și toată lumea ar trebui să se învârtă în jurul tău acum, dar poate nu faci un crez din asta. Sensibilitatea ta este la cote mari, deci s-ar putea să te surprinzi în diverse stări și momente pe care nu le credeai posibile. Bucură-te de ele și, cel mai important, încearcă să îți asumi viața pe care o trăiești. Este a ta, serios.

GEMENI – Agitația ta se transferă în planuri mai subtile și e posibil să visezi ceva ciudat, ieșit din comun. Altfel, perioada se anunță și ea agitată și s-ar putea să fii mai justițiar sau mai revoltat, poate descoperi că ai o limbă mai ascuțită. Ai grijă cum o folosești, că s-ar putea să se întoarcă împotriva ta.

RAC – Se cam termină perioada de stat în umbră și s-ar putea să atragi ceva mai multă atenție asupra ta. Nu te crispa, este normal, sunt tot eforturile tale din ultimele săptămâni. Cauți validare și începi să conștientizezi care este rolul tău în poveștile din jurul tău, în realitățile lor personale.

LEU – Eforturile tale de a ieși în evidență s-ar putea să prindă formă concretă acum. Ori are legătură cu cariera, ori faci ceva care te scoate în evidență. În orice caz, ești sub lumina reflectoarelor și ar trebui să fii conștient și de cei din jurul tău, încearcă să îți păstrezi aura de lider autentic.

FECIOARĂ – Încep să apară întrebări existențiale în viața ta. Dacă până acum te întrebai doar cum e vremea în afara biroului de unde muncești, acum te întrebi dacă există viața în afara biroului de unde muncești. Dar serios, s-ar putea să simți că vrei să rupi niște bariere, să treci peste niște limite personale și să pornești într-o aventură.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close