Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15-31 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Trei zile stau sub stele proaste: "Sunt destul de critice"

Horoscop 15-31 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Trei zile stau sub stele proaste: "Sunt destul de critice"

Horoscop 15-31 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Trei zile de la sfârşitul acestei luni se află într-o poziţie astrală periculoasă şi vor fi critice.

Horoscop 15-31 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Trei zile stau sub stele proaste: "Sunt destul de critice"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    10 Iul 2023   •   17:59

În această perioadă, Mercur trece din Rac, unde a fost foarte emotiv, emoţional, în zodia Leu, unde nici acolo nu se simte foarte bine şi face pe directorul. Cineva trebuie să dea milităria jos din pod. Mercur este cel cu comunicarea şi se mai trezeşte unul altul să ia câte o decizie acolo unde nu sunt de luat. Însă, pentru că acolo este şi Venus, a şi retrogradat, este şi Luna Neagră, unele decizii se iau în baza unor pasiuni, a unor idei fixe şi s-ar putea să nu mulţumească pe toată lumea. Foarte mare atenţie, mai ales cei care au funcţii de conducere.

Marte este planeta războiului sau cea care este puţin mai agitată şi intră în zodia Fecioarei. Se va juca de-a chirurgia, la microscop, cu vieţile noastre şi cu tot felul de amănunte din viaţa noastră. Partea bună este că vedem ce nu am văzut de regulă. Partea proastă este că Marte are două tăişuri şi cumva poate să şi doară atât pentru cei care fac lucrul ăsta, cât şi pentru cei care suportă adevărul.

Axa vieţii, foarte important, trece până în ianuarie 2025 pe axa relaţiilor. Vorbim despre felul în care ne descurcăm singuri cu viaţa noastră şi felul în care ne descurcăm într-un parteneriat sau în cuplu. Se schimbă puţin raporturile de forţe, mai ales acolo unde oamenii au plecat în anumite alianţe încercând să facă responsabilităţile lor pe jumătate. Lucrurile s-ar putea schimba de aici înainte pentru că trebuie să îşi asume.

Citeşte şi: Horoscop 1-15 iulie 2023, cu Cristina Demetrescu. Scorpionii se conectează cu planul divin, Racii stau bine din punct de vedere energetic

Şi un alt aspect important al acestei perioade, pe larg, este că în zilele de 21, 22 şi 23 iulie avem o poziţie Marte-Saturn pe o axă de suferinţă şi o poziţie Soare-Pluton despre care eu zic aşa: nu o să putem să schimbăm mersul lucrurilor la nivel mondial, universal, dar măcar oamenii ar trebui să ştie că cele trei zile stau sub stele proaste şi nu ar trebui să îşi fixeze lucruri importante. Nu faci o cerere în căsătorie, nu stabileşti o întâlnire importantă, ci laşi un pic să treacă aceste trei zile care, din punctul meu de vedere, sunt destul de critice.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Berbec

Berbecul s-ar putea să aibă idei mai dictatoriale sau idei mai fixe în relaţia cu copiii sau poate chiar în dragoste. Ego-ul este în mare vogă în această perioadă şi cumva lucrurile se vor întoarce împotriva lui. Atenţie la unele dureri fizice care s-ar putea să îl aducă la doctor. Nu este ceva foarte grav, dar s-ar putea să fie accidente, tăieturi, lovituri.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Taur

Pentru Tauri, nu ar trebui să conteze eticheta, dacă vine vorba de casă, şi de maşină, şi de mobilier, de lucruri scumpe. Lucrurile scumpe nu sunt întotdeauna cele care creează confort. Nici confortul fizic, nici cel financiar. Taurii sunt un pic vulcanici în dragoste, un pic puşi pe critică, iar în relaţiile cu copiii, cei care au copii, vine şi câteodată momentul să corecteze un pic conduita copilului.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Gemeni

Gemenii sunt mai preocupaţi de casă, de mamă, de domiciliu. Trebuie să fie atenţi la metabolism. Sunt unii Gemeni cărora le este frică să îşi asume responsabilităţile faţă de o familie, se gândesc să facă sau să nu facă un copil, cumva analizează foarte mult. Comunicarea, la ei, este foarte importantă în continuare pentru că exprimă starea lor de spirit. Atunci când sunt mai acizi, înseamnă că ei nu sunt mulţumiţi, nu sunt fericiţi.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Rac

Racul face prostii din punct de vedere financiar, dar nu îşi dă seama. Face nişte greşeli, nu îşi dă seama că cheltuie pe ceva sau că n-a plătit o taxă sau că la un moment dat vor veni nişte penalităţi. Au acte neprietenoase de făcut, nu prea le arde de acest lucru, dar până la urmă nu au încotro, trebuie să treacă şi devin cam nervoşi şi cam irascibili.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Leu

Pentru Lei, atenţie la asigurări. S-ar putea să aveţi nevoie să plătiţi o sumă foarte mare de bani pentru că nu aţi plătit o sumă mică să faceţi o asigurare. Cel mai bine este atunci când nu costă foarte mult să te asiguri să faci lucrul acesta. Leii încep să se destăinuie, dar atenţie, destănuirile astea nu sunt întotdeauna bune pentru imagine, deci trebuie dozat foarte atent ce spui, cui spui, când spui. Pentru că şi adevărul e foarte interesant, dar nu întotdeauna.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Fecioară

Fecioarele poate avea probleme conjugale, pot fi probleme care să îi ducă în instanţă. Această axă Fecioară-Peşti la ei este cea mai tensionată în acest moment şi dacă un simptom a trecut, la o boală spre exemplu, asta nu înseamnă că şi cauza a trecut. Să facă investigaţii în continuare şi trebuie să vadă dacă tratamentul se prelungeşte sau nu.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Balanţă

Balanţele au nişte discuţii puerile cu prietenii, se iau de la prostii. De exemplu, se duc în parc cu copiii şi se ceartă de la copii, prostioare, dar care pot rupe nişte prietenii. Sunt suspicioase, li se pare că toată lume are ceva cu ele. Dacă vine vorba despre sănătate, foarte uşor în această perioadă se pot primi indicaţii de intervenţii chirurgicale. Să cântărească mai bine.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Scorpion

Puterea şi înţelepciunea nu merg întotdeauna bine. Mai ales atunci când un Scorpion are o funcţie de conducere, trebuie să se gândească de mai multe ori pentru că s-ar putea să îşi atragă duşmani. Scorpionii nu pot concilia planul iubirii cu planul prietenilor. Ori iubiţilor nu le place de prieteni, ori prietenilor de iubiţi, ori au ceva cu anturajul copiilor.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Săgetător

Săgetătorii ies la atac. Este un Marte culminant. Ies la atac şi din anumite suferinţe personale. Se raliază unor cauze şi îi mai apucă să apere tot felul de cauze. Pentru cei care călătoresc în străinătate, peripeţii.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Capricorn

Şi Capricornii s-ar putea să aibă peripeţii în străinătate, dar din punct de vedere fizic, medical, atenţie la accidente şi cei care călătoresc în ţară, şi cei care călătoresc în străinătate. Unele blocaje pentru afaceriştii Capricorni. Sunt bani care nu se încasează, marfă care nu intră, tot felul de încurcături.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Vărsător

Vărsătorii au cheltuieli de făcut, dar dacă au cheltuieli imobiliare, adică de făcut o investiţie sunt cei care, în perioada asta, se zgârcesc la mălai. E adevărat că sunt nişte bani care trebuie daţi, dar undeva li se pare că dau, dar este bine să dea pentru că dacă o investiţie are valoare trebuie să îşi asume şi aceste comisioane, cheltuieli. Cer sfaturi, dar nu le ascultă.

Horoscop cu Cristina Demetrescu pentru Peşti

Pentru Peşti, şi acolo sunt nişte tensiuni pentru că tot axa Fecioară-Peşti este într-o oarecare tensiune, dar ei trebuie să continue să comunice şi să îşi apere punctul de vedere pentru că s-ar putea să pice pradă neînţelegerilor, să pice undeva prost ca şi imagine. Dacă lasă de la ei, vor ieşi prost în continuare. Cumva să comunice şi să se explice, de ce au fost în situaţia aia sau cum s-a întâmplat să cadă la mijloc.

×
Subiecte în articol: Horoscop Cristina Demetrescu
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close