Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 15 noiembrie. O zi tensionată, în care comunicarea este slabă. Care sunt zodiile direct vizate de această energie

Horoscop 15 noiembrie. O zi tensionată, în care comunicarea este slabă. Care sunt zodiile direct vizate de această energie

Horoscop 15 noiembrie. O zi tensionată, în care comunicarea este slabă. Care sunt zodiile direct vizate de această energie
15 Noi 2016   •   08:07

Luna a intrat în zodia Gemenilor, de unde, teoretic, ne împrumută puțin din capacitățile zodiei. Adică devenim ceva mai raționali, mai cerebrali, mai vorbăreți și mai vioi, conform consultantului în astrologie Dezideriu.

BERBEC – Ai niște facturi de plătit, niște drumuri de făcut, organizează-te din timp, ca să nu ai surprize între Victoriei și Titan. Dacă ai de vorbit lucruri serioase, fă-o cu atenție, să nu existe loc de interpretări.

TAUR – Astăzi s-ar putea să ai niște idei bune legate de proiecte din care să faci bani, dar mai întâi notează-le, gândește-le și apoi ia o decizie. De mâine încolo, azi mai bine te întreții cu înghețată.

GEMENI – Ești direct vizat de energia de azi și probabil simți nevoia ori să o iei de la capăt, ori să te faci văzut. Ai ceva de comunicat și simți că trebuie să o faci. Îți recomand să nu o faci azi, pentru că planeta zodiei tale stă de-a curmezișul și s-ar putea să te trezești vorbind fără să transmiți ceva clar.

RAC – Te scalzi în ape mai ciudate, chiar și pentru gustul tău. Azi mai bine stai la tine în cochilie și îi lași pe alții să se manifeste în voie.

LEU – Măsoară-ți cuvintele cu atenție. Poate vrei să propui ceva original, special, dar s-ar putea să nu reușești să comunici ideea pe care o gândești. Sau să nu o înțeleagă ceilalți.

FECIOARĂ – Nu este neapărat cea mai bună zi pentru a acționa puternic sau decisiv în carieră. În schimb, azi poți să îți iei notițe, s-ar putea să primești mesaje relevante.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close