Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 16 decembrie. Nu vă lăsați păcăliți de ziua de vineri! Mercur își face deja simțite efectele de retrogradare

Horoscop 16 decembrie. Nu vă lăsați păcăliți de ziua de vineri! Mercur își face deja simțite efectele de retrogradare

Horoscop 16 decembrie. Nu vă lăsați păcăliți de ziua de vineri! Mercur își face deja simțite efectele de retrogradare
Sursa foto: Foto: pixabay.com
16 Dec 2016   •   09:34

Ziua de vineri se anunță mult mai liniștită decât pot eu să apreciez. Aparent, există câteva aspecte mai tensionate, pe parcursul zilei, dar niciunul dintre aceste aspecte nu poate fi creditat cu vreun efect puternic, inclusiv prietena Lună se mută, după-amiază, în zodia Leului, dar o face în liniște, fără gălăgie, fără alte aspecte, spune Dezideriu, consultant în astrologie.

Acuma, trebuie înțeles că aceste aspecte la care mă refer eu sunt relevante pentru nota generală a zilei, care, iată, este una liniștită. Dar aspectele acestea trebuie calculate în raport cu astrograma fiecăruia, ca să ne facem o idee mai bună despre ce face sau ce nu face.

Astfel, să nu credeți că ziua este plictisitoare pentru toată lumea, pentru că toate aceste elemente intră în ecuație cu elementele native ale fiecăruia și, pentru unii, lucrurile sunt ceva mai complicate, dar aici sunt informații cu caracter personal și alte finețuri.

Totuși, nu trebuie să îl omitem pe Mercur, zeul comunicării, care își face deja simțite efectele de retrogradare și, când este retrograd, are grijă să ne ridice la fileu fix situațiile în care noi avem senzația că suntem foarte buni și că nu mai avem nevoie de lecții.

Și asta înseamnă că ar fi indicat să vă luați marje de eroare în program, indiferent care este acela. Apoi, aveți grijă ce semnați și ce înțelegeri faceți în perioada asta, pentru că termenii se pot modifica pe parcurs. Mai mult, încercați să exprimați cu răbdare ce aveți de exprimat, unii s-ar putea să nu înțeleagă ce transmiteți.

 

Citește continuarea pe desprezodii.wordpress.com.

×
Subiecte în articol: dezideriu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close