Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 17 noiembrie. O zi foarte intensă din punct de vedere emoțional. Efecte puternice pentru Raci și Pești

Horoscop 17 noiembrie. O zi foarte intensă din punct de vedere emoțional. Efecte puternice pentru Raci și Pești

Horoscop 17 noiembrie. O zi foarte intensă din punct de vedere emoțional. Efecte puternice pentru Raci și Pești
de G.S.    |    17 Noi 2016   •   08:22

Luna și-a încheiat agitația mentală din zodia Gemenilor și a trecut în zodia sensibilului Rac. Și veți vedea astăzi exact manifestarea cuvântului “sensibil”, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

Cât timp luna este în zodia Racului, suntem mai emotivi, mai receptivi la stările oamenilor și la stările generale din jur. Uneori, poate chiar fără să ne dăm seama.

Acum căutăm siguranța din jurul nostru și de data asta nu vorbim despre cea materială cât despre cea emoțională.

BERBEC – E indicat să folosești diplomația astăzi, abordarea ta și metodele tale pot fi cam dure. În schimb, este o zi foarte bună pentru a amenaja prin casă. Sau pentru somn. Preferabil, după ce pleci de la muncă și ajungi acasă.

TAUR – S-ar putea ca mintea ta să facă un drum în trecut și să trezească niște stări mai puternice în tine. Altfel, încearcă să nu te agiți prea tare pentru chestiuni de principiu. Mai bine faci o plăcintă sau o pizza. Sau cumperi o plăcintă sau o pizza.

GEMENI – Tragi linie și începi să contorizezi resursele pe care le ai la dispoziție. Termini relativ repede, nu pentru că nu ai avea resurse, ci pentru că așa se mișcă mintea ta. Încearcă să nu faci achiziții pe bază de impuls, dacă nu ești sigur pe ce te bazezi.

RAC – Ești vedeta zilei, practic. Nu pentru că ai vreun succes fabulos, ci pentru că Luna este în zodia ta și te alimentează cu tot ce ai tu nevoie pentru binele tău. E indicat să nu fii prea dur cu partenerul de viață, totuși. Sau viceversa.

LEU – Ești ceva mai retras astăzi, preferi să stai în lumea ta, cu gândurile tale și nici nu stai foarte bine la încrederea în propria persoană. Este un moment foarte bun pentru a face puțină introspecție. Și regii au nevoie de timp liber, nu?

FECIOARĂ – Ai și tu niște limite și astăzi s-ar putea să încerci să le depășești. De bună voie și nesilit de nimeni. Evoluția este constantă și constant mai descoperi câte ceva nou la tine.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu.

×

Sinteza Zilei

Florin Piersic, truc pentru o memorie ageră la orice vârstă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close