Antena 3 CNN Horoscop Horoscop 18 noiembrie. Ziua stă sub energia unei Cruci Cosmice. Care sunt zodiie avertizate

Horoscop 18 noiembrie. Ziua stă sub energia unei Cruci Cosmice. Care sunt zodiie avertizate

Horoscop 18 noiembrie. Ziua stă sub energia unei Cruci Cosmice. Care sunt zodiie avertizate
de G.S.    |    18 Noi 2016   •   08:25

Ok, am ajuns și la finalul săptămânii și se pare că o încheiem pe cai mari. Luna este încă în zodia Racului, dar intră într-un aspect foarte interesant, cu nume rezonant – Crucea Cosmică, scrie consultantul în astrologie Dezideriu.

Vorbim despre un aspect intens, puternic, care ne poate aduce surprize majore. În general asta face, aduce surprize majore.

O Cruce Cosmică pe semne cardinale în general aduce cu sine o nevoie de schimbare, pe de-o parte și o nevoie de raportare la experiențe din trecut, pe de altă parte. Acuma, în funcție de cum pică la fiecare om în parte, deja nuanțele diferă.

BERBEC – S-ar putea să urmeze evenimente care să te pună în mișcare, să îți dea un nou suflu, mai ales în carieră. Pentru că oricum nu ești genul de om care să fugă de provocări.

TAUR – Încă mai ai multă treabă, drumuri de făcut, dar spre seară te eliberezi și atmosfera devine ceva mai romantică. Încearcă să fii cât se poate de clar în comunicare. Nu, problema nu e la tine.

GEMENI – Încă ai nevoie de susținere și ajutor din partea celor din jur, deci nu încerca să fii mai curajos decât trebuie. Ai nevoie de colaboratori, cel puțin pentru moment.

RAC – Treci printr-un proces de transformare cumva, simți că este cazul să schimbi ceva fundamental și probabil ai pornit deja pe drumul respectiv. Dacă nu, începi să o mentalizezi. Nu te grăbi, tot viața ta e și cochilia rămâne solidă.

LEU – Încă nu e momentul să demarezi proiecte noi, dacă te gândești la ceva special, mai ales pe plan financiar. Mai ai răbdare, mai sunt calcule de făcut.

FECIOARĂ – S-ar putea să exagerezi astăzi în reacții și asta se vede imediat în interacțiunea ta cu oamenii din jur sau chiar cu partenerul/a de viață. Să nu uităm, există ordine și în haos, nu trebuie să fie totul aliniat frumos.

Citește horoscopul integral pe blogul lui Dezideriu

×
Parteneri
"Tată, unde ai plecat?" | Oamenii se zguduie de plâns peste ruinele care le-au îngropat familiile
x close