Antena 3 CNN Horoscop Horoscop Luna Nouă în Rac: Gemenii îşi revin financiar, Scorpionii au parte de revelaţii

Horoscop Luna Nouă în Rac: Gemenii îşi revin financiar, Scorpionii au parte de revelaţii

Luna Nouă în zodia Rac pune accent pe felul în care interacționăm şi empatizăm cu ceilalți. Lună Nouă ne oferă un mediu curat, care ne va permite să ne exprimăm emoțiile și sentimentele într-un mod autentic. Este timpul potrivit să trăim sentimente noi sau să le intensificăm pe cele trăite deja. În această perioadă, Racii şi Capricornii se axeză pe relaţia copil - părinte.

Horoscop Luna Nouă în Rac: Gemenii îşi revin financiar, Scorpionii au parte de revelaţii
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Iul 2023   •   10:46

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Berbec

Este atât de important să reflectezi la ceea ce te face să te simți în siguranță în acest moment. Este o oportunitate pentru tine de a face pace cu trecutul, pentru a-ți redefini sentimentul de securitate. Astrele te îndeamnă să fii mai iertător, pentru a accelera procesul de vindecare. Nodul Nord intră în semnul tău pentru prima dată din 2006, iar un nou capitol al vieții este în curs.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Taur

Luna se reînnoiește în Rac, aducând noi începuturi în orice plan. Nodul Nord își va încheia, de asemenea, călătoria prin semnul tău. Ce ai descoperit despre tine și despre sistemele tale de valori personale? Luna va face o opoziție directă cu Pluto retrograd, aducând conștientizarea ta asupra lumii exterioare. Astrele te încurajează să explorezi alte opțiuni.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Gemeni

Ești gata să-ți reiei puterea? Fie din punct de vedere financiar, fie în ceea ce privește alte sectoare ale vieții tale. Granițele și nevoile emoționale sunt aduse în prim-planul acestei lunații și, odată cu conducătorul tău, adică planeta Mercur, vei avea mai multă încredere și curaj pentru a-ți duce la bun sfârșit planurile.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Rac

A fi condus de lună îți dă niște avantaje. Este important pentru tine să reflectezi asupra părților din tine / ale vieții pentru care ești gata să le începi și/sau să renunți. Deși în opoziție cu Pluto retrograd, există și un accent mai mare pe dinamica relației tale. În orice caz, această lunație îți oferă oportunitatea de a te afirma, fie personal sau profesional.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Leu

Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi sau încheieri finale. Fie din punct de vedere fizic, fie din punctul de vedere al bunăstării tale, ești încurajat să renunți la sistemele și structurile care nu mai servesc binelui tău cel mai înalt. Oricum, nu-ți fie frică să experimentezi.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Fecioară

Este important să te înconjori de oamenii care îți susțin obiectivele și visele. Consideri că grupurile tale de prieteni mai sunt eficiente sau trebuie să faci o îmbunătățire? Există noi începuturi în dinamica relațiilor tale, de orice fel!

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Balanță

Luna Nouă are legătură cu dinamica relației părinte-copil. Totodată, astrele te îndeamnă să-ți reevaluezi prioritățile, dar și valoarea ta personală și profesională. Venus se va confrunta și cu Uranus, aducând emoție și noutate în zona ta de intimitate.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Scorpion

Luna se reînnoiește în zodia ta soră, Rac, punându-se accentul pe zona de fertilitate, credință, obiective pe termen lung, descoperire de sine. Fie în ceea ce privește baza ta de origine și/sau sistemele tale de credințe familiare, această lunație îți oferă oportunitatea de a schimba traiectoria și de a-ți urma propria cale individuală.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Săgetător

Odată cu reînnoirea lunii în sensibilul Rac, a opta casă a moștenirilor și a altor surse de venit, ți se oferă oportunitatea de a-ți redefini ideea de „a dărui și a primi”. Luna va sta în opoziție directă cu Pluto retrograd în cea de-a doua casă a valorilor, în căutarea stabilității, a confortului și a abilităților de a face bani.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Capricorn

Deschide-ți inima! Acest lucru este valabil mai ales în cazul în care luna se reînnoiește în Rac, prin casa a șaptea a acordurilor, compromisului. Deși, în opoziție cu Pluto retrograd în semnul tău, fricile inconștiente ies la suprafață. Ai o oportunitate de a-ți construi o fundație nouă!

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Vărsător

Mindfulness este cheia echilibrului mental, fizic și emoțional pe care îl cauți. Din fericire, odată cu reînnoirea lunii în Rac, prin a șasea casă a sănătății și a rutinelor, ai ocazia de a-ți îmbunătăți stilul de viață. Saturn retrograd va sta, de asemenea, în opoziție cu Marte, evidențiind ceea ce trebuie să fie ajustat, purificat și/sau redresat în ceea ce privește resursele tale personale și/sau profesionale.

Horoscop Luna Nouă în Rac pentru Pești

Odată cu Luna care se reînnoiește în zodia Racului, în cea de-a cincea casă a proiectelor, ți se oferă ocazia de a te conecta la copilul interior și de a-ți da seama ce anume te face fericit. Reflectă la ceea ce te pasionează, indiferent că este pe plan profesional sau personal. Ești încurajat să vezi cum anume te împlinesc relațiile pe care le ai.

Conform Antena 1, Luna Nouă în Rac a avut loc pe 17 iulie. La doar câteva ore după luna nouă, nodurile lunare, cunoscute și sub denumirea de Nodul Nord al Destinului și Nodul Sud al Soartei, își vor încheia călătoria prin axa Taur și Scorpion, activând oficial axa Berbec-Balanță până în ianuarie 2025

×
Subiecte în articol: Horoscop luna noua
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close